Milyen érzés a méhszalagok nyúlása okozta fájdalom?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok. Néha érzek az alhasamban enyhe izomlázszerű fájdalmat, de ez kissé fokozódik ha leülök, felállok, megnyomom ott a hasam. Ez lehet a méh növekedése miatt? Nem erős fájdalomról van szó, de aggódom, hogy normális-e?2011. ápr. 13. 15:33
1/3 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem még néha nyilall olyanokat a combom tövébe, hogy meg lehet hülyülni tőle. Olyan húzó, szurkáló fájdalom teljesen normális ne aggódj!
2/3 anonim válasza:
Nekem még most is van ilyen és volt h annyira fájt már h orvoshoz kellett vele mennem mert nem bírtam meg féltem h nem-e a picinek van baja.Azt mondják ált. akkor van ha kemény a hasfalad... kitartás :-S (16hetes kismami)
3/3 anonim válasza:
Nekem nyilaló fájdalom volt,ez teljesen normális.Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!