Milyen érzés a szülési fájdalom? Csak körülbelül? Tudom, hogy ez mindenkinél más, de én nagyon félek a fájdalomtól. Mire számítsak?
Arra számíts, mint egy marha erős menstruációs görcs! Amíg tart a fájás, addig fáj, utána szünet. EGy kicsit szusszanhatsz, aztán megint érzed majd, hogy jön, erősödik és tart néhány percig. Közben arra kell gondolni, hogy így az igazi, így jó lesz, szépen alakulnak a dolgok, halad a szülés előre. Biztos, hogy fáj, de negyed órával a gyermekem születése előtt mellettem elsétáltak az orvosok, hogy neki még van néhány órája, én szóltam utánuk, hogy mindjárt meglesz a baba. Visszajöttek, és azt mondták, hogy ez a mosolygás azért ritka! És megszületett néhány perc múlva a kislányom!
SZÓVAL, ÖNURALOM!!
Én egy erős nőnek tartom magam. 16 órát vajudtam nem tagultam.. Kaptam oxitocint az kegyetlen volt. Én nagyon hangosan sírtam vajúdás alatt. Egy fitness labdan ültem és ahogy jött a fájás ömlött a vér és a magzat víz a vaginambol.. Majd a végén már össze is pisiltem magam... Rettenetes volt soha többet nem akarok ilyet atelni.. Végül megcsaszaroztak imádom a fiam lassan 1 éves lesz
De szülni biztos hogy soha többet nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!