Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Emlékeztek pontosan milyen...

Emlékeztek pontosan milyen volt a szülési fájdalom? Mikor szültetek?

Figyelt kérdés
Én 6 hónapja, de már aznap este sem tudtam felidézni pontosan a fájdalmat. Mostanra teljesen elfelejtettem. Tudom, hogy kb hol fájt, de azt nem, hogy hogyan. Ti fel tudjátok idézni? Most nem arra gondolok, arra emlékszem, hogy nagyon fájt, de hogy konkrétan a fájdalmat, hogy milyen volt, azt fel tudjátok idézni?

2020. aug. 12. 23:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ugyanúgy vagyok, mint te. Két hete és három napja szültem :D Emlékszem rá, hogy fájt, az is megvan, hogy kb hol és hogy akkoriban hogyan írtam le a férjemnek az érzést, de csak így a "szóbeli" leírás van meg, visszaidézni a tényleges fájdalom emlékét nem tudom.
2020. aug. 13. 07:30
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

16 hónapja volt. Hát még elég durván bennem élnek az élmények, fájdalmak.

Szerintem ez egy olyan dolog, amit sosem felejtek.

2020. aug. 13. 08:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Regebben volt belhurutom aki hasonlo fajdalom.

Szoval igen emlekszem ra. Mert kevesbe fajt mint a belhurut ☺️

2020. aug. 13. 08:18
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Emlékszem, pontosan fel tudom idézni és még a gyomrom is görcsbe rándul a gondolatra. Ráadásul nyomták belém az oxit mindenféle fájdalomcsillapító nélkül (utólag nem engedném), életemben először azt hittem, meg fogok halni. Konkrétan az eszméletemért kellett küzdenem, iszonyatos volt. De! Eltelt másfél év, és a másodikon gondolkozunk. Tudom, hogy milyen lesz, tisztában vagyok vele és ugyanúgy természetes úton szeretném. Ki van ez találva, a természet elteszi a megfelelő fiókba :)
2020. aug. 13. 09:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
10 hònapja szültem ès nem emlekszem. Persze arra igen, hogy fàjt baromira. De hogy pontosan felidèzzem a fàjdalmat az nem megy.
2020. aug. 13. 09:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Alkalommal nem

2. Alkalom óta emlékszem

A 2. Nem volt traumatikus szülés

2020. aug. 13. 11:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok. Látom nagyon változatos. Biztos függ attól is, mekkora trauma volt. En pl nem kaptam semmi oxit, konyoklest, szóval nem volt semmi “külső” inger. Illetve az oxit kitolashoz kaptam mert leálltak a fajasaim, de ott az már nem osztott nem szorzott se jobbra se balra. Szóval lehet, nekem ezért nem maradt meg a fájdalom emléke, mert csak a természetes úton jutott fájdalmat éreztem? Vagy más lehet az oka? Érdekes.
2020. aug. 13. 11:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, hohy könyörögtem a nővérkének hogy szóljon a dokinak, mert meghalok úgy fáj, denem emlékszem a fájdalomra, most tervezzük a kistesót. Tesóm viszont minden apró részletre. 15 évbe telt mire túltette magát rajta, és most újra akar gyereket...
2020. aug. 13. 20:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én már írtam.

Még csak annyi, hogy a vége fele folyamatosan olyan érzesem volt mint mikor jön a kakilási inger. Nagyon erősen.

Nem fájt, de írtó kellemetlen volt.

2020. aug. 13. 23:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Na nekem a kitolásból semmi nincs meg. Mármint az érzés. Emlékszem, hogy kérdezték kell e kakilni, mondtam igen. De ennyi maradt meg. Az érzés nem. Aztán tudom, hogy mikor áthaladt a hüvelyen az nagyon durván fájt. Mint kiderült a feje mellé tette a kezét uh gondolom jól fel is szántott a kis kormével plusz böszme nagy atmérőt kellett kitolni. De itt sem emlékszem az érzésre. Csak hogy akkor egyszer felkialtottam, hogy ez rohadtul fáj.
2020. aug. 13. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!