Tisztán emlékeztek milyen volt a szülésetek? Mármint a
fájdalomra gondolok!
Figyelt kérdés
Én még csak 7 hete szültem de nekem annyira elhalványult a fájdalom képe!Csak abból gondolom hogy ez nagyon fájt,mert azokra a hülyeségekre sem emlékszem amiket mondtam(csak meséli a párom).De nem rossz emlékként élem meg!
Bár szerencsésnek is érzem magam mert első babához képest gyorsak voltunk!Csak az itthoni valóban mensi szerű rendszeres görcsökre emlékszem,a többi elmosódik,mintha utána már meg is kaptam volna a kislányom!!
Képek, arcok villannak be, a fájdalom ahogy jött, úgy merült feledésbe.
A varrás, az fájt!
Kétszer szültem.
2010. jan. 21. 15:53
4/11 anonim válasza:
pont azért írtam, h a mai világban külön elismerés, h érzéstelenítő nélkül ment :)
2010. jan. 21. 15:56
5/11 anonim válasza:
szóval tényleg gratulálok! :)
2010. jan. 21. 15:57
6/11 anonim válasza:
4x szültem,de a fájdalomról annyi maradt meg,h akkor mindig eszembe jutott,h életemben nem fájt még ennyire semmi,de magára a fájdalomra nem tudok visszaemlékezni.Jól kitalálta ezt Természet Anyánk.:)))
2010. jan. 21. 16:31
7/11 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is érzéstelenítő nélkül szültem, és nem emlékszem a fájdalomra.A varrás jobban fájt.
2010. jan. 21. 17:31
8/11 anonim válasza:
Én sem kértem,pedig akartam,de aztán mindig mondtam,hogy jól van még egy kicsit kibírom...na még egy kicsit,aztán végül meg tök mindegy volt mert muszáj volt kapni a császár miatt.
Ami megmaradt az a zene,amit hallgattam, a párom szavai ...a fájdalom már nem jut eszembe hálistennek,pedig kicsit több mint egy hónapja szültem ^^
2010. jan. 21. 17:41
9/11 anonim válasza:
Igen emlékszem, sosem felejtem el, nagyon rosszul életem meg lelkileg a szülés kínjait, ezért is félnék még egyszer végigcsinálni. A varrás is borzalmas volt.
2010. jan. 21. 20:42
10/11 anonim válasza:
Én kértem érzéstelenítőt, csak már nem kaptam meg, mert olyan gyorsan ment minden (valami maszkot ajánlott az orvos, ami foglalt volt). De ennek ellenére nem emlékszem semmire, csak azt tudom, hogy nagyon hányingerem volt. Az első érzés, amire emlékszem és soha nem fogom elfelejteni, az az, hogy a hasamra rakták a manót!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!