Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tisztán emlékeztek milyen...

Tisztán emlékeztek milyen volt a szülésetek? Mármint a fájdalomra gondolok!

Figyelt kérdés

Én még csak 7 hete szültem de nekem annyira elhalványult a fájdalom képe!Csak abból gondolom hogy ez nagyon fájt,mert azokra a hülyeségekre sem emlékszem amiket mondtam(csak meséli a párom).De nem rossz emlékként élem meg!

Bár szerencsésnek is érzem magam mert első babához képest gyorsak voltunk!Csak az itthoni valóban mensi szerű rendszeres görcsökre emlékszem,a többi elmosódik,mintha utána már meg is kaptam volna a kislányom!!

:)))

2010. jan. 21. 15:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon emlékszem a fájdalomra csak a tolófájás előtti 1 órára, aztán olyan eufórikus állapotban voltam, hogy azt se tudom hogy mi hogyan történt.Sok mindent a párom mesélt el!Sokan azt írják, hogy fájt a varrás,de én arra sem emlékszem, hogy fájt volna,nem éreztem!?De mi a varrás magához az egész folyamathoz képest?5 óra alatt megvoltunk az első fájástól a varrás végéig.Ja és hogy van egy gyönyörű 3 éves lányom az a legjobb és legszebb dolog az egész "fájdalomban"!Remélem most sem lesz másképp a fiammal,ő is ilyen ügyes lesz.Mindennaposak vagyunk!38+4 hetes kismama
2010. jan. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!