Van valami, amit mai fejjel máshogy csináltál volna aznap, mikor szültél? Bármit mondhattok!
Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 17:08
11/16 anonim válasza:
9
Majdnem ugyanígy jártam..
Odabökött
Azzal nem fog menni..
Majdnem sírvafakadtam..
Mert a szoptatástól jobban féltem, mint a szüléstől
De belőlem hál Istennek a dacot váltotta ki
Sokat szenvedtünk a bv miatt
De letettük..
2 alkalommal rutinosabb voltam
12/16 anonim válasza:
Nem indulnék olyan hamar a kórházba..
2. Alkalommal nem is tettem
Itt pedig nem indulnék olyan későn
3. Alkalommal csak sikerül eltalálni😅
13/16 anonim válasza:
Rámenősebb lettem volna, mikor mondtam, hogy folyik a magzatvíz és nem hitték el, hazaküldtek. (Mert a baba feje elzárta a kijáratot és nem jött a víz, mikor vizsgáltak) másnap már fajasokkal mentem vissza. Akkor is azt mondtak nem folyik. Mikor is egy felállásnál kizúdult egy nagyobb adag és akkor hittek nekem. Így 33 órát vajúdtam végül és a baba is fertőzést kapott, mert ennyi idő alatt bele is kakilt a vízbe már szegén. De első gyerek volt, elhittem nekik, hogy én vagyok a hülye. Mikor kijött a placenta nézték is, hol volt megrepedve a burok. Meg is találták.
14/16 anonim válasza:
Fogadtam volna szülésznőt. "Ingyen" le se tojtak, csak kaffogtak mindenre, majd 28 órával a magzatvíz elfolyása után közölték: nem kínlódnak velem tovább (haha...), visznek császározni.
15/16 anonim válasza:
Nem kértem volna EDA-t. Nem éreztem semmilyen tolóingert miatta, valószínűleg emiatt kellett vákum.
16/16 anonim válasza:
Nem szólnék a férjem családjának, h megyünk szülni. Csak ha már kibújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!