A szülés előtti napon vagy aznap volt valami tünetetek/ megérzésetek?
Nekem semmi. A férjemnek igen. Annak idején úgy beszéltük meg, hogy az utolsó hétre átköltözöm a szüleimhez. Ennek az volt az oka, hogy a település, ahol lakunk, területileg nem oda tartozik, ahová terhesgondozásra jártam és ahol szerettem volna, hogy megszülessen a gyerek. Autónk akkor épp nem volt, így nem volt mindegy, hová visz a mentő, ha menni kell.
Még tíz napom volt a kiírtig, amikor a párom közölte, hogy menjünk át a szüleimhez még ma. Ez egy csütörtöki nap volt. Mondtam, hogy szerintem ráér hétvégén valamikor, szombaton vagy vasárnap, úgyis csak a következő hét vasárnapján töltöm a 40. hetet. De ő hajthatatlan volt, végül csak meggyőzött, pár nap ide vagy oda nekem végül is mindegy volt.
Jól is tettük, hogy átmentünk, mert aznap éjjel negyed tizenegykor éreztem, hogy elpattant a burok és szivárog a magzatvíz (nyákdugóról fogalmam sincs, hová tűnt). Másnap, kilenc nappal a kiírt dátum előtt megszületett a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!