Nektek mikor indult be a szules? Volt elotte valami, amiből gondoltátok, hogy be fog indulni aznap/másnap?
Az egész terhesség alatt nem dagadt a lábam, viszont szülés előtt 2-3 nappal nagyon feldagadt. Az utolsó napokban már folyamatosan keménynek éreztem a hasam.
Hajnal 2 vagy 3-kor kimentem pisilni és pici véres pecsételést vettem észre a bugyin, majd éreztem, hogy húzódik a hasam. Elkezdtem nézni az órát, hogy hány percesek, és hajnal 4 köröl felhívtam a dokit, aki mondta, hogy menjek be, mert szülni fogok. (Nálam nem folyt el a magzatvíz, burkot repesztettek.) Én nem vártam meg az 5 perces fájásokat, meg ilyen hülyeségek, egyből vágtuk be magunkat a kocsiba, 6-ra a kórházban voltam. Kaptam antibiotikumot, nézték a fájásokat.
A poén: 8-kor érkezett meg a doki és mivel előző nap is 1 ujjnyira voltam, és azóta semmi nem változott, haza akart küldeni 5 perces fájásokkal (gondolom, hogy csak fantom fájás), de aztán mégsem (mondjuk haza se mentem volna), és burkot repesztettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!