Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valami, amit mai fejjel...

Van valami, amit mai fejjel máshogy csináltál volna aznap, mikor szültél? Bármit mondhattok!

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 17:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem hallgatnék a nővérre és igen is telefonálnék a férjemnek, hogy jöjjön be a kórházba, mert szülni fogok. A nővér azt mondta, hogy á, hagyjam, majd később. Aztán bekerültem a szülőszobára és onnan ki már nem volt. Ha a szobatársam nem veszi fel a telefont, mivel a férjem többször hívott, mert nem ért el, akkor lemaradt volna a szülésről. :)
2020. aug. 12. 17:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Vinném magammal a szülőszobára a telefonom, mert fenn maradt az osztályon.

(Úgy voltam vele, minek a férjem mellettem van, a kicsi mindjárt a karomban.)

Óriási hiba volt!

4 órán keresztül nem tudtam, hogy hová került a gyerekem.

Gond volt vele a szülésnél.

Amint megszületett, egy pillanatra a hasamra tették. Kiderült (meglátták) a bajt, lekapták rólam és elrohantak vele. A férjemet a babával küldtem, hogy egy percre se mozduljon mellőle. 1 órával később, 1 percre, a mentősök inkubátorban még behozták, hogy láthassam, kaptam róla egy képet.

De utána (kb 4 óra), amíg nem kerültem fel az osztályra, azt sem tudtam mi van a kicsivel.

Él-e még, vagy műteni kell, vagy egyáltalán mi baja? Az sem volt biztos, hogy Pesten marad, vagy Debrecenbe szállítják.

Ott ahol szültem, semmit nem tudtak mondani róla. Ráadásul, amint összevarrtak, magamra hagytak a szülőágyon még feltett lábakkal, amit nem volt erőm levenni. A sírástól semmi hangom nem volt, nem tudtam senkit hívni.

Amikor végre jött a szülésznő, hogy akkor most elmehet lezuhanyozni, de ő meg nem adhatott semmilyen információt.

Ezt az érzést, nem kívánom senkinek!

2020. aug. 12. 17:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hallgatnék a megérzésre hogy nst-re indulva is rakjam el a gyógyszereimet.
2020. aug. 12. 17:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogadtam volna egy orvost. Nagyon rossz élmény volt az SZTK-s szülés...
2020. aug. 12. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2020. aug. 12. 17:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedtem volna a kézzel tágítást. Lehet akkor nem stresszelünk be mindketten a lányommal,lehet ha hagynak kicsit a saját tempónkban nem lett volna sürgős császár.

A másodiknál biztos nem engedném meg 1x a nővérkének hogy érzestelenítés előtt szó szerint bassza belém a katétert..majd indokolatlanul túl sok só oldatot nyomjon bele.. Megkérném a nővért tájékoztassa férjemet miért vagyok 2 órát a műtőben.. Mert aenki nem mondott semmit neki csak a kezébe nyomták a gyereket. Azt se tudta élek e még vagy meghaltam.

Most decemberben lesz a 3. program császárom. Biztosan kifogom harcolni, hogy ne kapjak beöntést. Bélgyulladásos vagyok és diverculitiszes. Inkább hashajtózom.. Mint szétdurrantsák a belem.. A második csm-nél derült ki hogy megtekeredett a vastag belem.. Ha nem utasítom vissza 3 dl után a beöntést, hogy nem bírom és engedem, hogy belém nyomják az 1l meghalok..

2020. aug. 12. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Kesobb mentem volna be szulni. Holt felesleges volt elso fajasra bemenni
2020. aug. 12. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló, végül mi volt a probléma, ami miatt elrohantak a babáddal?
2020. aug. 12. 20:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedtem volna oxitocint kötni és nem hagytam volna, hogy bimbóvédőt adjanak. Bejött egy szülésznő a szülőszobára infúziót cserélni, épp az aranyórát töltöttük, próbáltam cicire tenni, nyilván nem vártam sokat, csak ismerkedtünk. Közölte, hogy "azzal ott" nem fog menni, max bimbóvédővel de inkább azzal se. Annyira a lelkemre vettem és rástresszeltem, hogy tényleg nem ment, pedig tejem volt elég.
2020. aug. 12. 21:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Többet mennék a kérdéseimmel a csecsemős nővérek után...

Illetve hagynám a testemet “fájni” a vajúdás alatt, utólag úgy látom, azzal lett hosszú a szülésem, mert visszatarthattam a fájdalmat és a nyomást.

2020. aug. 12. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!