Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után ez hogy van?

Császármetszés után ez hogy van?

Figyelt kérdés

Miután megműtenek mikor adnak az emberre bugyit, hálóinget stb?

Ugye van egyszer az újszülött osztályos bőröndöm és egy kisebb táska a szülőszobára.

Vettem ilyen eldobhatós hálós bugyit, ezt érdemes a kisebb táskába bekészíteni+hálóing, betét, vagy ez majd csak később kell?

És ha nem adnak rám semmit, akkor hova folyik a rengeteg vér addig, tesznek valamit a lábam közé?

Meg ugye katéter is lesz bent, gondolom, itt a bugyi ki is esik akkor, vagy hogy van ez? Meddig kell a katéter?

Program császárom lesz, de nincs fogadott orvosom, így nem nagyon tudok kit megkérdezni az ilyen intimebb részletekről.

2020. aug. 2. 17:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát pedig ahol én szültem, ott sincsen külön őrző. Ugyan azon a szinten van a műtő ahol a szobák. Kb 2 percnyire. Műtőből egyből a 4 ágyas szobába toltak a többi anyuka közé.
2020. aug. 3. 03:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A szent istvanban engem sem toltak orzobe. Rogton a szobaba vittek a mutet utan. Speci emelhetos agyban. 😄 Baba melettem a tologatosban. Csongetsz jonnek kezbe adjak a babat ha kered.
2020. aug. 3. 18:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat akkor,én nem tudtam,hogy van ilyen. És akkor ott vagy egyből császár után,amikor még a lábadat sem érzed,le vagy pukkanva a többiekkel plusz mindenki babájával,a sírást hallgatod?
2020. aug. 3. 18:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
23 így van. Ha szerencséd van, akkor olyannal aki természetesen szült és nem kell minden pohár töltéshez nővért hívni.
2020. aug. 3. 18:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy van,hogy műtőből egyből visznek a szobába.
2020. aug. 3. 20:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Engem egyből vittek vissza a szobába, annyi volt a különbség eközött a szoba között és a többi között, hogy ott csak császárral szült anyukák voltak. 5 óra fekvés után állítottak fel, de alattam az ég világon SEMMI nem volt, meztelenül feküdtem a takaró alatt. Borzasztó kellemetlen volt amikor felálltam és az ágy kb úszott a véremben (már bocsánat). Nyilván utólag bele gondolva, akkor a legkevésbé sem érdekelt, mindenki ugyanígy volt a szobában, nem csak én. Rám adtak egy kórházi hálóinget, és ki kellett sétálni a folyosón lévő fürdőbe. Hagy ne mondjam, hogy a nővér nem volt valami kedves, hiába szóltam 3x hogy legalább a lábam közé adjon valamit amit oda tartok, egészen addig le se szarta amíg észre nem vette hogy ja amúgy húzom magam után a 'csíkot' a folyosón. Illetve nekem már majdnem a tusolás végén vette ki a katétert, mert azt mondta ha pl elájulok akkor továbbra is kelleni fog. Azt hozzá tenném hogy mindenféle jelzés nélkül 'kirántotta', még szerencse, hogy a lányok a szobába mondták, hogy vegyek egy nagy levegőt mikor veszi ki. Akkor ez volt a legkevésbé fájdalmas.
2020. aug. 4. 03:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!