Császármetszés után ez hogy van?
Figyelt kérdés
Miután megműtenek mikor adnak az emberre bugyit, hálóinget stb?
Ugye van egyszer az újszülött osztályos bőröndöm és egy kisebb táska a szülőszobára.
Vettem ilyen eldobhatós hálós bugyit, ezt érdemes a kisebb táskába bekészíteni+hálóing, betét, vagy ez majd csak később kell?
És ha nem adnak rám semmit, akkor hova folyik a rengeteg vér addig, tesznek valamit a lábam közé?
Meg ugye katéter is lesz bent, gondolom, itt a bugyi ki is esik akkor, vagy hogy van ez? Meddig kell a katéter?
Program császárom lesz, de nincs fogadott orvosom, így nem nagyon tudok kit megkérdezni az ilyen intimebb részletekről.
2020. aug. 2. 17:42
21/26 anonim válasza:
Hát pedig ahol én szültem, ott sincsen külön őrző. Ugyan azon a szinten van a műtő ahol a szobák. Kb 2 percnyire. Műtőből egyből a 4 ágyas szobába toltak a többi anyuka közé.
22/26 anonim válasza:
A szent istvanban engem sem toltak orzobe. Rogton a szobaba vittek a mutet utan. Speci emelhetos agyban. 😄 Baba melettem a tologatosban. Csongetsz jonnek kezbe adjak a babat ha kered.
23/26 anonim válasza:
Bocsánat akkor,én nem tudtam,hogy van ilyen. És akkor ott vagy egyből császár után,amikor még a lábadat sem érzed,le vagy pukkanva a többiekkel plusz mindenki babájával,a sírást hallgatod?
24/26 anonim válasza:
23 így van. Ha szerencséd van, akkor olyannal aki természetesen szült és nem kell minden pohár töltéshez nővért hívni.
25/26 anonim válasza:
Nálunk is úgy van,hogy műtőből egyből visznek a szobába.
26/26 anonim válasza:
Engem egyből vittek vissza a szobába, annyi volt a különbség eközött a szoba között és a többi között, hogy ott csak császárral szült anyukák voltak. 5 óra fekvés után állítottak fel, de alattam az ég világon SEMMI nem volt, meztelenül feküdtem a takaró alatt. Borzasztó kellemetlen volt amikor felálltam és az ágy kb úszott a véremben (már bocsánat). Nyilván utólag bele gondolva, akkor a legkevésbé sem érdekelt, mindenki ugyanígy volt a szobában, nem csak én. Rám adtak egy kórházi hálóinget, és ki kellett sétálni a folyosón lévő fürdőbe. Hagy ne mondjam, hogy a nővér nem volt valami kedves, hiába szóltam 3x hogy legalább a lábam közé adjon valamit amit oda tartok, egészen addig le se szarta amíg észre nem vette hogy ja amúgy húzom magam után a 'csíkot' a folyosón. Illetve nekem már majdnem a tusolás végén vette ki a katétert, mert azt mondta ha pl elájulok akkor továbbra is kelleni fog. Azt hozzá tenném hogy mindenféle jelzés nélkül 'kirántotta', még szerencse, hogy a lányok a szobába mondták, hogy vegyek egy nagy levegőt mikor veszi ki. Akkor ez volt a legkevésbé fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!