Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után ez hogy van?

Császármetszés után ez hogy van?

Figyelt kérdés

Miután megműtenek mikor adnak az emberre bugyit, hálóinget stb?

Ugye van egyszer az újszülött osztályos bőröndöm és egy kisebb táska a szülőszobára.

Vettem ilyen eldobhatós hálós bugyit, ezt érdemes a kisebb táskába bekészíteni+hálóing, betét, vagy ez majd csak később kell?

És ha nem adnak rám semmit, akkor hova folyik a rengeteg vér addig, tesznek valamit a lábam közé?

Meg ugye katéter is lesz bent, gondolom, itt a bugyi ki is esik akkor, vagy hogy van ez? Meddig kell a katéter?

Program császárom lesz, de nincs fogadott orvosom, így nem nagyon tudok kit megkérdezni az ilyen intimebb részletekről.

2020. aug. 2. 17:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt,hogy műtét után kaptam a lábam közé egy nagy bumszlit így nem áztam át, letakartak. Visszatoltak a szobába ,jött a nővér rámadta a bugyit betéttel. Később mikor fel lehetett kelni akkor vettük fel a hálóinget/pizsit.
2020. aug. 2. 17:53
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fel lehetett kelni már, utána lehetett már saját betétet es bugyit felvenni. Addig ilyen nagy valami volt alattam.
2020. aug. 2. 18:13
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
De rajtam eleve rajta volt a kórházi hálóing műtét közben is és amig bent voltam az os volt rajtam,minden nap kaptam újat.
2020. aug. 2. 18:15
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Rám pelenkát adtak. Míg fel nem kelhettem az volt rajtam. Felkelés után zuhany és akkor vehettem fel a hálós bugyit amit vittem
2020. aug. 2. 18:22
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja délután műtöttek. Másnap hajnalban vették ki a katétert. Itt 24 óra fekvés van.
2020. aug. 2. 18:23
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Hát, én nem tudom, de a Margitba úgy volt hogy az ágyon volt alattam egy nagy cucc ami nem ázik át, engem meg csak letakartak egy lepedővel, amikor meg jött a nővér, hogy fel kell állni és el kell sétálni a zuhanyzóig, akkor semmi nem volt rajtam, a köntösömet sem segített felvenni, zuhanyzáshoz vittem magammal tiszta ruhát, betétet, ott tettem rendbe magam.
2020. aug. 2. 18:28
 7/26 anonim ***** válasza:
89%
Előző vagyok, a katétert akkor szedte ki, amikor felálltam.:)
2020. aug. 2. 18:29
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ahol én leszek, ott úgy tudom, 6-7 óra múlva fel kell állni és menni zuhanyozni. Kíváncsi vagyok nagyon mi lesz-hogy lesz, pár nap és kiderül.
2020. aug. 2. 18:31
 9/26 A kérdező kommentje:

Juj, mindenki előtt pucéran kellett menni zuhanyozni? 😱 Ha pl pár lépés és csak nők vannak, hát jó, de pl ha a folyosó végén van valahol a fürdő, hát ő... tudom, ilyenkor ez az ember legkisebb gondja, de hát na...

Fáj mikor kiveszik a katétert?

2020. aug. 2. 18:35
 10/26 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egyáltalán nem fájt mikor kivették a katétert.
2020. aug. 2. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!