Ha elfolyik a magzatvíz rögtön hívni kell a mentőt?
Figyelt kérdés
Sajnos ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, második babámat várom, az elsőnél burkot repesztettek. Hamarosan itt a szülés ideje. Ha elfolyik a magzatvízem, rögtön hívjam a mentőt? Vagy várjak míg 5 perces fájások lesznek? Illetve ha elfolyik viszont fájásaim nincsenek olyankor mi a teendő? Nem szeretnék túl hamar se bemenni a kórházba, inkább itthon "vajúdnék" mivel elég hosszú folyamat, viszont túl későn se szeretnék. Olvastam, hogy van akinél amikor elfolyt, utána még elment fürödni, várt a fájások erősségére aztán indult a kórházba. Aki tudna nekem segíteni azt megköszönném😊2020. aug. 1. 22:07
21/27 anonim válasza:
Nagyobb esèllyel lesz vèszhelyzet a kòrhàzban a felesleges beavatkozàsoktòl, mint otthon, bèkèsen vajúdva. Kòrhàzi fertőzèst sem otthon szed fel az ember.
22/27 anonim válasza:
Nem hivtam mentot, szulesznot hivtam, aki azt mondta, ha nincs rlszinezodve a magzatviz zuhanyozzak es menjek be
23/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
2020. aug. 2. 12:52
24/27 anonim válasza:
Nekem négy szülésből négy fájásokkal indult. És amikor nem piszkáltak bele dokik a víz a kitolási szak előtt folyt el közvetlenül, és utána jöttek is a tolók.
25/27 anonim válasza:
Második babánál ne várj ha elfolyik a magzatvíz! Nekem az elsőnél elfolyt és mondták is hogy az lassú lesz első szülés. A másodiknál mondták hogy ha elfolyik azonnal indulás, mert az már sokkal gyorsabb lehet, és ezt jobb nem kikísérletezni. (Végül fájásokkal kezdődött.)
Inkább menj be max haza küldenek.
26/27 anonim válasza:
ha messze a korház,akkor mentő,ha elfolyik a viz és baba nincs befordulva szülőcsatornába mentő
27/27 anonim válasza:
Ha faros vagy harant es ugy folyik el,azonnal mento. A fejjel be van ekelodve,elvileg nincs gond,de sok nonek fogalma sincs,hogy fekszik a baba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!