Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen szenteste/unnepek...

Milyen szenteste/unnepek kornyeken szulni?

Figyelt kérdés
Pont december 24.re varjuk a babat. Nyilvan tudom, hogy nem sok az esely arra, hogy pontban aznap szuletik meg, de ha megis, milyenek szoktak lenni a dokik/szulesznok? Mashogy “viselkednek”, mint egy nem unnepi napon? (Valoszinuleg ugyeletben fogok szulni.)
2020. júl. 26. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Dec 8-i a lányom, 5-én fektettek be terminus túllépés miatt. Jött a Télapó, kaptunk szaloncukrot. Csodaszép volt az osztály, a folyosón karácsonyfa, égősorok, a szobákban ablakdíszek. A második februári, vele is jó volt, de hiányzott az az ünnepi hangulat, ami az elsőnél volt. Az egyetlen, ami rossz a téli babákban, hogy iszonyatosan fűtenek a gyermekágyas osztályon.
2020. júl. 26. 18:27
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Olyan mint máskor, a nővérem a másodikat pont szenteste szülte.

Azt mondta bent, meg sem érezte, hogy ünnep van. Sőt szinte el is felejtette, amíg haza nem jöttek.

2020. júl. 26. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

December 24-án jöttünk haza a kórházból. Volt egy karácsonyfa a folyosón, de nem azzal foglalkoztam. A kórházban szerintem mindegy milyen nap van, műszak van. Nagy előnye volt, hogy influenza miatti làtogatási tilalom volt és teljes nyugalom.

És tényleg borzasztó meleg volt.

2020. júl. 26. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

December 2-án született a lányom, 6-án engedtek haza bennünket.

Már 4-én elkezdték dekorálni az osztályt. Jött a Mikulás, minden baba kapott kézzel varrott, mini mikuláscsizmát egy szaloncukorral. A nővéreknek/takarítóknak aranyos/bohókás fejpántjaik voltak és az egész osztályon nagyon jó hangulat uralkodott.

Képen láttam, hogy karácsonykor az újszülötteket ilyen nagy varrott karácsonyi zokniba tették takaró helyet. Szerintem nagyon cuki volt.

(természetesen minden ott dolgozó rendesen végezte a munkáját és attól, hogy giccsben úszott a fél emelet még azonnal ugrottak, ha segítség kellett)

2020. júl. 26. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik barátnőm dec. 25-én szült. Akit tudtak mindenkit hazaengedtek az osztályról, így egyedül ő volt a babájával. Ingyen berakták a vip szobába őket és apuka is bent lehetett velük éjfélig (amúgy csak 7-8-ig engedik). A személyzet is szolidan ünnepelt egy kicsit. Maga a szülés olyan volt mintha az év bármely más napján szült volna, nem is tűnt fel,hogy ünnep van. Ezeket mesélte.
2020. júl. 26. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Az én gyerekem nem karácsonyi, de csak annyi jutott eszembe, hogy a 36. héten született, ami később kiderült, hogy egészen gyakori, szóval lehet, hogy nem is decemberben születik majd.
2020. júl. 26. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Én de 26-ra vagyok kiírva 😁
2020. júl. 26. 22:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én dec. 18-án születettem, 24-én engedték haza anyukámat (és engem) a kórházból.

Hogy neki ez így jobb volt-e azt nem tudom. Én örülök, hogy ekkor van a szülinapom, fel van díszítve minden, az emberek várják az ünnepeket... Pláne gyerekkoromban volt jó, mert akkor még nem volt ekkora stressz, meg beteges vásárlási láz és tömeg.

2020. júl. 27. 11:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! 😊
2020. júl. 27. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:

A kislányom 2009. szilveszterén született. :)

Az orvosom természetesen bejött,mi 90 kilométerről indultunk Pestre, ő nem tudom mennyiről, Tatáról.

Érdekes érzés volt. Tüzijátékok hada, hóesés, H1N1 vírus.

2020. júl. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!