Milyen szenteste/unnepek kornyeken szulni?
Olyan mint máskor, a nővérem a másodikat pont szenteste szülte.
Azt mondta bent, meg sem érezte, hogy ünnep van. Sőt szinte el is felejtette, amíg haza nem jöttek.
December 24-án jöttünk haza a kórházból. Volt egy karácsonyfa a folyosón, de nem azzal foglalkoztam. A kórházban szerintem mindegy milyen nap van, műszak van. Nagy előnye volt, hogy influenza miatti làtogatási tilalom volt és teljes nyugalom.
És tényleg borzasztó meleg volt.
December 2-án született a lányom, 6-án engedtek haza bennünket.
Már 4-én elkezdték dekorálni az osztályt. Jött a Mikulás, minden baba kapott kézzel varrott, mini mikuláscsizmát egy szaloncukorral. A nővéreknek/takarítóknak aranyos/bohókás fejpántjaik voltak és az egész osztályon nagyon jó hangulat uralkodott.
Képen láttam, hogy karácsonykor az újszülötteket ilyen nagy varrott karácsonyi zokniba tették takaró helyet. Szerintem nagyon cuki volt.
(természetesen minden ott dolgozó rendesen végezte a munkáját és attól, hogy giccsben úszott a fél emelet még azonnal ugrottak, ha segítség kellett)
Én dec. 18-án születettem, 24-én engedték haza anyukámat (és engem) a kórházból.
Hogy neki ez így jobb volt-e azt nem tudom. Én örülök, hogy ekkor van a szülinapom, fel van díszítve minden, az emberek várják az ünnepeket... Pláne gyerekkoromban volt jó, mert akkor még nem volt ekkora stressz, meg beteges vásárlási láz és tömeg.
A kislányom 2009. szilveszterén született. :)
Az orvosom természetesen bejött,mi 90 kilométerről indultunk Pestre, ő nem tudom mennyiről, Tatáról.
Érdekes érzés volt. Tüzijátékok hada, hóesés, H1N1 vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!