36+2
Volt bennem egy kis para tegnap :D nem akartam, hogy karácsonykor szülessen. Ez nekem kedves lenne, de ő jogosan lenne pipa :D
Kettős dolog ez. A szülők általában örülnék a karácsonyi ajándéknak, de igaza van a 6-nak, a gyerekek nem mindig. Azért mégis az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és minden rendben menjen, bármikor is van. Utolsó! Megértem, ez nagyon rossz lehet, de jövőre már igazi családi karácsonyotok lesz, talán kettős szulinappal utána😉
Mindenkinek könnyű szülést kívánok! Ha van kedvetek, írjátok meg, ha túlvagytok a nagy eseményen! És persze boldog karácsonyt!
Én 23-án születtem. A pokolba kívánom minden születésnapom. Menetrendszerűen főzés-sütés-takarítás az ünnepi programom.
Ha egy nappal később születtem volna, legalább elmondhatnám, hogy karàcsonyi vagyok... De akkor sem lenne születésnapom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!