Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tehetek hogy ne pont...

Mit tehetek hogy ne pont szenteste érkezzen?

Figyelt kérdés

van valami praktika vagy az orvossal beszéljem meg hogy mit lehet tenni?én nem bánom ha akkor jön csak attól félek hogy nem jön be a választott orvosom...

vagy kerek perec kérdezzek rá hogy ha úgy alakul akkor nem hagy cserben?de ki az aki erre azt mondaná hogy de igen cserben hagyom! jaaaaj segítség!!!

2010. aug. 31. 17:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Be fog menni!De még jobb ha megbeszéled a babával,hogy ne aznap jöjjön:)Nálunk 2 x bevált ez a módszer:)))
2010. aug. 31. 17:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
szegény, kevesebb ajándékot kap majd ha együtt van a szülinapja és a szenteste:)
2010. aug. 31. 17:50
 3/19 A kérdező kommentje:

hát remélem!rajtam nem múlik mert nagyon fogom szugerálni :-) ahogy azt is hogy lány legyen és abban már egyezünk! igaz azt már tini korom óta szugerálom hogy lányom legyen nem tudom hogy 3 és fél hónap elég lesz-e de próbálkozni fogok!

ha van még olyan módszer ami segít azt szívesen venném

2010. aug. 31. 17:51
 4/19 A kérdező kommentje:

igen a szomszédnéni is 24.-én született és azt mondja sose volt igazi szülinapja...de ha velünk így lenne akkor én nem szúrok így ki vele majd kinevezünk egy karácsonytól független napot amin csak ő lesz a fénypont!

nekem remélem ez lesz életem legszebb karácsonya de nem vagyok önző és nem fosztom majd meg a lányomat a szülinap örömétől!

2010. aug. 31. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
én egy héttel előtte összebújnék a párommal, az én fiam két héttel előbb jött, mint a kiírt, teljesen spontán indult szóval ebben is reménykedhetsz
2010. aug. 31. 18:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A babákkal magzati korban lehet kommunikálni. Nekem 2 úgy született ahogy "kértem".
2010. aug. 31. 18:21
 7/19 anonim ***** válasza:

Én a dokimmal is megbeszéltem, hogy karácsonykor nem szülök, mert nekem almás pitét kell sütnöm a 2 éves kislányomnak - megígértem. Nem röhögött ki : elővette a naptárját és megmondta, hogy neki melyik nap lenne a legjobb. :) 15-re beszéltük meg, a végén december 7-én született meg a kisfiam. :) Akkor is pont ügyeletes volt az orvosom.

A szülés magától indult be, de ha nem jött volna, akkor bevetettem volna a bábakoktélt. :)

2010. aug. 31. 18:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon is van egy csomó bábakoktélos sztori.
2010. aug. 31. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
Biztosan bemegy a doki szenteste is:)Az én lányom idén jan.1-én hajnalban született és jött a doki.Nagy buli volt:D
2010. aug. 31. 18:50
 10/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én dec. 31.-ére vagyok kiírva és hát mit ne mondjak én is "tartok tőle" hogy pl. karácsonykor vagy épp szilveszterkor nekünk a szülőszobán kell lenni.Persze tudom hogy az életem második legszebb napja lesz,de hát még is az emberben már úgy benne van hogy otthon a családdal meg persze itt lesz az egy éves fiam is akinek úgymond az első karácsonya lesz és jó lenne emlékezetessé tenni neki,vagy legalábbis a minél szebbé.

2010. aug. 31. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!