Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tehetek hogy ne pont...

Mit tehetek hogy ne pont szenteste érkezzen?

Figyelt kérdés

van valami praktika vagy az orvossal beszéljem meg hogy mit lehet tenni?én nem bánom ha akkor jön csak attól félek hogy nem jön be a választott orvosom...

vagy kerek perec kérdezzek rá hogy ha úgy alakul akkor nem hagy cserben?de ki az aki erre azt mondaná hogy de igen cserben hagyom! jaaaaj segítség!!!

2010. aug. 31. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Uccsó vagyok.

Ha választott orvos alatt fogadott orvost értesz akkor be kell hogy menjen,legalábbis ez lenne a fair tőle hiszen fizetsz neki.Szerintem tuti bemegy,miért ne menne be?Be vállalta azzal hogy elvállalt nem?

2010. aug. 31. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

hát előbb kellett volna gondolkozni/ számolni, amikor készült a lurkó. Most már késő.

Egyébként pedig eszerint ez a szülés várható időpontja, szerintem kevés doki van akinek nem tűnik fel, hogy az karácsony napja. Valszeg el se vállalt volna.

Mikor én mentem a dokimhoz, 2006 novemberben, hogy babát várok és szeretném, ha ő lenne az orvosom, egyből mondta, ha augusztusra várom nem vállal mert elutazik, de július 11 volt az időpont, mondta rendben ez belefér, mégha túlhordom akkor is.

2010. aug. 31. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:

én is szentestére voltam kiírva, és elmondtam a dokimnak, aggódom, hogy nem jön majd be a karácsony miatt. Azt mondta, ha karácsony este kezdek vajúdni, akkor is bejön, ha reggel, ha éjszaka, hívjam. VIszont a lányom 2 héttel előbb jött, karácsonykor már otthon voltunk. Beszélj vele szerintem erről.

36. héten hagyd abba a magnézium szedését (ha szeded), ugyanakkor kezdj el inni málnalevél teát, és szedj majd homeós bogyót.

2010. aug. 31. 20:06
 14/19 A kérdező kommentje:

hát nem tudom mi az a bábakoktél de utána nézek...

az azért kedves hozzászólás volt hogy akkor kellett volna erre gondolni mikor készült a baba mert nem tudhatod min mentem keresztül azért hogy sikerüljön és egyébként gondoltam rá csak ez volt a helyzetünkben a nagyon sokadik szempont hidd el! szerencsés az aki ilyen szempontokat is figyelembe vehet amikor gyermeket"gyárt" mert akkor nem sok gondja lehet...

de rákérdeztem a fogadott dokinál és megígérte hogyha úgy sikerül akkor is bejön...de azt mondta hogy szerinte azért az én esetemben inkább császárra kell készülni és ráadásul a kiírt idő elött...de reméljük hogy minden jól alakul és addig marad bent a lányzó ameddig kell

2010. szept. 1. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Itt a bábakoktélos anyuka. :) És itt a link is . :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=b%E1bakokt%E9l

Sok szerencsét!!!! :)

2010. szept. 1. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Kiválasztottam neked a (szerintem) leghasznosabbat. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Az okoskodókkal ne törődj! Ez a te életed, senkinek semmi köze hozzá. Max lehet a nem odaillő hozzászólásokat töröltetni. De én gonosz vagyok. :)

2010. szept. 1. 11:24
 17/19 A kérdező kommentje:

köszönöm!megnézem!

nem veszem szívemre csak gondoltam rávezetem arra hogy legyen kicsit empatikusabb...:-)

2010. szept. 1. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a fiammal dec.25.-re, két évre rá a csajszimmal dec.24.-re voltam kiírva.

Az orvosomnak szeme sem rebbent.

Mindkét gyerkőcnek folyamatosan mondogattam, hogy szeretném, ha kicsit előbb kibújnának, ne töltsük az ünnepeket kórházban.

A fiú dec.19.-én, a lány dec.18.-án született.

39+1- re.

Most szültem 10.-én a 3. babót. Hétfőn mondtam a pocaknak, hogy a tesókhoz képest másnap kellene kibújnia.

Kedden megszületett szintén 39+1-re.

Nálunk működött a kommunikáció. (Ugyanígy az is, hogy szépen, gyorsan szülessenek).

2010. szept. 1. 15:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Én dec24től várom a kicsit, az az első időpont amikor már jöhet.

A fiammal mikor beszélgettem annyit kértem tőle, legyen kedves befordulni, és amikor idő van gyorsan kibújni, a fájásokon sokat nem tud segíteni, de kibújni igyekezzen, na ő igyekezett is, 30hetesen mondtam először a befordulást, akkor megfordult, és úgy is maradt:D

38hetes voltam vele, amikor felsóhajtottam, de jó lenne, ha vége lenne, másnap szültem, remélem a csajszi is hallgat majd rám

2010. szept. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!