Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Frontra mikor várható a baba?...

Frontra mikor várható a baba? Pont aznap, pl. ma? Vagy holnap este?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem értem, bocsi , lehet, hogy hülye vagyok:)
2011. jún. 18. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, de tudod, ez megmondhatatlan :) Amikor szültem, volt idő a szülésznővel beszélgetni, így ez is felmerült. Ő azt mondta, inkább a hidegfront hozhat több babát, akkor amikor közeledik... de erre nincs kutatási bizonyíték, csupán megfigyelés. Ja! És a baba akkor jön, mikor ő akar, front ide, front oda :) Minden jót!
2011. jún. 18. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy hét van vissza a terhességemből a kiírt nap szerint de én is kicsit bizakodom hátha a front miatt elindul a baba kifelé!Majd meglátjuk.És te hol tartasz időben?

2011. jún. 18. 20:23
 4/11 A kérdező kommentje:
38. hét :)
2011. jún. 18. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly júni 23-ra voltam kiírva. Pont akkor jött egy hidegfront. Be is indult a szülés délután. Aznap 48 baba született... Mindenhol csak babák voltak a csecsemős osztályon, végig a folyosón. :D

Szóval valószínű, hogy már most rengetegen vajúdnak...

Könnyű, gyors szülést!

2011. jún. 18. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én 22.-re vagyok kiírva! Eleve migrénes vagyok, főleg a melegfrontra vagyok érzékeny,ami jövőhéten lesz. De ettől a hidegfronttól is parázok kicsit! Pedig már nagyon várjuk a kislányunkat,de ma éjjel lagziban van vidéken a dokim, úgyhogy nem bánnám,ha holnapra,vagy hétfőre időzítene a kiscsaj,fronttól függetlenül. :)

39+3 hkm

2011. jún. 18. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is 38 hetes vagyok, és bízok már én is mindenben! :)

Mivel a meleget már nem bírom, így abban leginkább, hogy sokáig lesz hűvös. De látom, hogy nem, így abban hogy akkor legalább kibújik.

De egyenlőre semmi jel az ég világon. Nyákdugót még nem láttam... Jóslók vannak, de leginkább akkor ha sokat megyek, vagy ha autózunk.

2011. jún. 18. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem minden ízületem fáj a hidegfronttól, alig bírok járni :(((

Mesélek egy vicceset. A 4. babámmal voltam szülőszobán, és hogy elvonja a figyelmemet a szülésznő, megkérdezte fiú lesz, vagy lány. Nagyon nem voltam már közlékeny kedvemben, megkérdeztem tőle, hideg, vagy meleg front van. Nézett nagyot, majd mondta, hogy meleg. Mondom, akkor lány. Lány is lett. Fönt a baba osztályon minden új egyből jött oda hozzám, hogy én vagyok-e a 4 gyerekes, aki a front alapján megmondta a baba nemét? Utólag jót nevettem, mert ha nem vagyok olyan rosszul, akkor nem ezt válaszoltam volna :))))

2011. jún. 19. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy indult be, hogy szombat reggelre lett 20 fokkal hidegebb és péntek este 7-kor!Szóval szerintem hidegnél, már a "szele" beindítja!

De hál isten akkor még nme született meg,mert 31 hetes voltam, bár íg yfekhettem végig :(

2011. jún. 19. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem úgy mondta a dokim,hogy a hidegfront a burkot repeszti,a meleg a fájásokat hozza.Aznap,mikor ezt mondta a 34.hetemben jártam,este megjött a tél első havazása,hidegfront,megrepedt a burok,azonnal kórház,tele volt a szülőszoba,a műtők,rengeteg szülés volt.Nálunk a front aznapján történt.De szerintem ez egyénfüggő.
2011. jún. 20. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!