Anyós kérdés. Vélemények?
Ne haragudj, de mi a fészkes fr.ncot keresnek ott a gyerekek, ha nem az apjukkal vannak, mert az nincs otthon??? És ne haragudj, de ki a fészkes fr.ncot érdekli ezügyben az anyós véleménye??? Mivel nyugdijas a kedes mama, ODA mehetnek a gyerekek, ha akarnak. Vagy maradnak otthon.
A két gyerek NEM JÖN, mikor apa nincs itthon és a két gyerek NEM JÖN, mikor újszülött van a háznál. Vagyis természetesn jöhet, ha apa látja el őket MAXIMÁLISAN, neked nincs velük dolgod. Ennyi.
Nem is lértem, hát senki nem kötelez téged arra, hogy menjenek hozzád a gyerekek... A láthatás csak jog, de nem kötelesség! Pláne ha apa nincs is otthon...
Ha ennyit se birsz kinyögni a párodnak meg az anyósnak meg az exnek, akkor ne panaszkodj, mert megérdemled a sorsodat.
ne haraguld kedves előző, de a kismamák nem szeretnek vitákba belemenni és van aki ezt kihasználja, ezért nem ő a hibás, mert ezeknek az embereknek minimum ordibálni kéne, h felfogják, de az meg árt mamának, babának....
Én azt javaslom, h ne magyarázkodj és húzd ki magad ebből a közjátékból, költöztesd az egyik rokononad magadhoz......
szia
szeintem a legkönnyebb, ha a pároddal megbeszéled,hogy teljesen ki vagy bukva és nem akarod, hogy a sok idegességet a baby is megérezze stb...
vedd rá,hogy ha hazajön a szüléskor ő rendezze le az ex-el és anyóssal, hogy vigyázzanak ők a másik két gyerekre
és így nem rád fognak haragudni
sok sikert
Szia!
Teljesen egyetértek az utolsóval!! Kedves párodat nem zavarja hogy Te idegileg kivagy, és hogy ne haragudj de hülyének és bébicsősznek néznek mint a kedves mamáék és a kedves volt menyecske is??
Párodnak kéne a sarkára állni és megmondani, hogy Téged hagyjanak békén, szülés előtt és szülés után is!
És szerintem a két gyereknek (hiába van ott apuka) sem kellene átmenni egy ujszülött babához!!! Lesz mindkettőtöknek elég "bajotok" az uj jövevénnyel, nem hogy még két gyereket is pesztrálni!!!
Nem tudsz elmenni anyukádékhoz, addig mig párod nem jön haza? Ott legalább nem piszkálnának!
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!