Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyós kérdés. Vélemények?

Anyós kérdés. Vélemények?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok.Anyósomékat egyáltalán nem érdekli se én se a baba hogy vagyunk.Nem tudom szülés után meg vátozik-e?Nem jönnek át megnézni,segíteni.pedig már nyugdíjasok.A párom előző kapcsolatából van 2 gyerek körbe ugrálják öket sőt még a volt élettársat is aki miért ne ha nekünk lesz baba ő sem maradjon le most 10 hetes terhes.Főleg ma holnap szülük és ide dobja a 2 gyereket hogy traptáljam őket hétvégente.A párom kint van külföldön.Anyukámék amikor tudnak jönnek de nem egy helyen lakunk meg dolgoznak.egyszerüen nem tudom mit csináljak mert nem fogok bírni mindent egyedül.Már lehet én kerítek ennek nagy feneket de már nagyon elegem van.
2010. aug. 3. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
csodás anya lehet a volt meny, ha két gyerekével nem képes foglalkozni, másra lőcsöli és a harmadikkal terhes, szóval nem nálad van a bibi az biztos, anyós meg vigyázzon az unokáira h hasznossá tegye magát....egyébként van egy bizonyos női féltékenység, anyósomnál láttam, ő 30 éven kereszetül mesélt a 3 terhességéről és erő feletti szüléseiről, ez volt minden teljesítménye, aztán mikor én lettem terhes az már nem nagy ügy....:)
2010. aug. 3. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Ne haragudj, de mi a fészkes fr.ncot keresnek ott a gyerekek, ha nem az apjukkal vannak, mert az nincs otthon??? És ne haragudj, de ki a fészkes fr.ncot érdekli ezügyben az anyós véleménye??? Mivel nyugdijas a kedes mama, ODA mehetnek a gyerekek, ha akarnak. Vagy maradnak otthon.

A két gyerek NEM JÖN, mikor apa nincs itthon és a két gyerek NEM JÖN, mikor újszülött van a háznál. Vagyis természetesn jöhet, ha apa látja el őket MAXIMÁLISAN, neked nincs velük dolgod. Ennyi.

Nem is lértem, hát senki nem kötelez téged arra, hogy menjenek hozzád a gyerekek... A láthatás csak jog, de nem kötelesség! Pláne ha apa nincs is otthon...

Ha ennyit se birsz kinyögni a párodnak meg az anyósnak meg az exnek, akkor ne panaszkodj, mert megérdemled a sorsodat.

2010. aug. 3. 15:05
 13/19 anonim ***** válasza:

ne haraguld kedves előző, de a kismamák nem szeretnek vitákba belemenni és van aki ezt kihasználja, ezért nem ő a hibás, mert ezeknek az embereknek minimum ordibálni kéne, h felfogják, de az meg árt mamának, babának....

Én azt javaslom, h ne magyarázkodj és húzd ki magad ebből a közjátékból, költöztesd az egyik rokononad magadhoz......

2010. aug. 3. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ahhoz kiabálni, hogy ne engedjem oda a párom gyerekeit, mikor a párom nincs otthon. És nem ér meg 5 perc kiabálást egy végiggürizett hétvége helyett egy kis pihi??? Akkor nincs miről beszálni, tűrni kell... És a kérdés meg tök felesleges volt, mennyivel jobb veszekedés helyett lapulni...
2010. aug. 3. 15:13
 15/19 anonim ***** válasza:

szia

szeintem a legkönnyebb, ha a pároddal megbeszéled,hogy teljesen ki vagy bukva és nem akarod, hogy a sok idegességet a baby is megérezze stb...

vedd rá,hogy ha hazajön a szüléskor ő rendezze le az ex-el és anyóssal, hogy vigyázzanak ők a másik két gyerekre

és így nem rád fognak haragudni

sok sikert

2010. aug. 3. 20:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen egyetértek az utolsóval!! Kedves párodat nem zavarja hogy Te idegileg kivagy, és hogy ne haragudj de hülyének és bébicsősznek néznek mint a kedves mamáék és a kedves volt menyecske is??

Párodnak kéne a sarkára állni és megmondani, hogy Téged hagyjanak békén, szülés előtt és szülés után is!

És szerintem a két gyereknek (hiába van ott apuka) sem kellene átmenni egy ujszülött babához!!! Lesz mindkettőtöknek elég "bajotok" az uj jövevénnyel, nem hogy még két gyereket is pesztrálni!!!

Nem tudsz elmenni anyukádékhoz, addig mig párod nem jön haza? Ott legalább nem piszkálnának!

30 hetes km

2010. aug. 3. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
én a 38. hétre szültem viszonylag kis súlyú gyermeket, a sztressz volt az egyetlen ok, anyósomék kiszekálták a lelkemet, a férjemnek meg nem volt bátorsága ellent mondani, ezért a szülei mellé állt....."szép" várandósság volt az biztos......soha nem tudnék így bánni egy várandós hölggyel még akkor sem ha nem szimpatikus.... egyébként anyósomék mintha azt várták volna h "elhagyja" a gyermek a dobozát és utána egyfolytában fogni akarták, kivették a kezemből, szinte meg is szoptatták volna, de az nem ment így hisztiztek h menjek el valahova, h ők meg tudják etetni cumisüvegből....nem biztatlak sok jóval, a gyereket valószínűleg "szeretni" fogják
2010. aug. 4. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit keres ott két - számodra idegen - gyerek, ha nincs otthon az apuka. Ne vállald el! Csak kimerülsz, a nő meg röhög a markába, hogy ő kipiheni magát szülés előtt... Vigyék el az anyósék, ha úgyis ők a kedvencek, te pedig pihenj, mert sok erőre lesz szükséged a szülés előtt. Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy kihasználjanak, a te dolgod most a babavárás és a pihenés, ezt meg kellene, hogy értse mind a párod, mind a családja. Később is csak akkor jöjjenek, ha az apuka otthon van. Neked nem a gyerekeid, miért ugrálnád körül őket? Annak meg örülj, ha anyósod nem érdeklődik, legalább nyugalmad van. :) Sokkal nagyobb gond egy olyan anyós, aki minden lében kanál. Az én anyósom sem jön soha, ez eleinte bántott, de már nem. Ha van kedvünk, elugrunk a gyerekekkel, ha nincs, akkor nem. Hidd el, jó ez így. Anyukád ott lesz, segíthet, és tőle elfogadod a tanácsokat, hiszen legalább egy remek gyereket már felnevelt - téged. :) Boldog babavárást!
2010. aug. 6. 14:30
 19/19 anonim válasza:
Az én anyósom-apósom csak magával foglalkozik, állandóan telefonálgatnak, vagy visszahívó smseket küldözgetnek, mert inkább a mi telefonszámlánk legyen több. Szinte naponta kell őket fuvarozni kocsival, mert átmennek a szomszéd városba, ahol van Tesco, kb. 2 kg kenyérért is, csak Tescozhassanak. Mellesleg a kocsit anyukám vette nekünk, akit ők persze utálnak, de a kocsi az jó. A múltkor az após azt mondta, miért megyünk kocsival a gyerekorvoshoz, ami 15 kmre van, szálljak csak fel a babahordozóval a buszra, és cipeljem el a gyereket, de őt állandóan fuvarozni kell mindenhova. Ja, és a gyereket nem jön el megnézni, csak telefonál, hogy most azonnal vigyük le.
2011. dec. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!