Vélemények a verpeléti Bor-Rock Fesztiválról? FONTOS kérdés!
Figyelt kérdés
Várom a véleményeket a verpeléti Bor-Rock Fesztiválról.
Aki már volt:
Megérte elmenni a fesztiválra?
Csajok/pasik aránya?
2011. aug. 15. 00:20
1/4 anonim válasza:
Kis hely, ne várd azt a fesztivál hangulatot, mint a nagyobb fesztiválokon, ez teljesen más. Én egyszer voltam, életem egyik legjobb 2 napja volt :) Szóval csak ajánlani tudom. Ez tipikusan olyan volt, hogy az ott sátrazó emberek nagyrészét a végére már ismerősként tekinti mindenki szerintem. A fiúk lányok arányára már nem emlékszem szóval nincs kirívó különbség.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönet a válaszért :)
Néztem a programot: szuperül hangzik. Ha még jó arcok is lesznek, tuti ott a helyem!
(További véleményeket is várok.)
2011. aug. 15. 20:15
3/4 anonim válasza:
Holnap meló után én is lenézek,mert tavaly tesómék ott voltak(meg idén is lesznek) és csak szuperlatívuszokban tud a fesztiválról beszélni.Persze ne egy nagy feszkóra gondolj,de pont ez a jó benne.
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam a fesztiválon. Szuper volt :)
Bár a biztonságiak közt volt 1-2 fura fazon...
Várom az élménybeszámolókat :)
Légyszi írjatok!
2011. aug. 23. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!