Nem. Lehetek én hótszerelmes,a másik pedig még csak észre sem veszi,hogy létezem
2011. ápr. 15. 13:08
2/14 anonim válasza:
Nem. Sztem nagyon sokszor van egyoldalú szerelem.
2011. ápr. 15. 13:10
3/14 anonim válasza:
Nem.Bizonyos vonzalom mindkét félnél lehetséges.De a konkrét érzéseket csak az egyik árzi és táplálja.
2011. ápr. 15. 13:11
4/14 anonim válasza:
Van, mikor igen és van, mikor nem. Attól, hogy én vonzódok valakihez, nem biztos, hogy viszonozza is.
2011. ápr. 15. 13:13
5/14 anonim válasza:
Ez egy butaság, honnan szeded? :-)
Ha ez így lenne, szakítások sem lennének, vagy ha mégis, akkor nem lenne szerelmi bánat. De úgy is okosokodhatnánk akkor, hogy ha te szerelmes vagy belé=ő is érez valamit, akkor ergo Ha te már nem szereted=ő sem szeret.
A szerelem, vonzalom az nem kétirányú dolog, hanem olyan, hogy "van" és kész. Sokszor illogikus, és értelmetlen, mégis van. Ez adja a szépségét és a nyűgjét is.
2011. ápr. 15. 13:14
6/14 anonim válasza:
A szerelem önmagában egy ember érzése egy másik ember iránt. Függetlenül attól, hogy viszonzott vagy viszonzatlan* szerelemről van szó. Amire Te gondolsz az a "kölcsönös szerelem", amikor két ember egymásba, s nem egy másba :) szerelmes.
*plátói szerelem
2011. ápr. 15. 13:15
7/14 anonim válasza:
Vagyis van ilyen, hogy mindkét fél szerelmes, de ez egyáltalán nem törvényszerű, hogy így van. Ritka, és csodálatos dolog. Ezek a kapcsolatok tartanak sztem a legtovább.
2011. ápr. 15. 13:19
8/14 anonim válasza:
Lehet kölcsönös.De az egyik mindig többet érez,erösebbe érzi mint a másik.Az egyik lehet 110%ban szerelmes mig a másik csak 99,9999%ban.
2011. ápr. 15. 13:19
9/14 anonim válasza:
Ha te szerelmes is vagy, a másik még attól nem fog beléd szeretni. Érez valamit, mivel emberek vagyunk, vannak érzéseink, de nem feltétlen talál viszonzásra, jó is lenne, ha elég lenne az egyik fél szerelme ahhoz, hogy kiváltsa a másikból ugyanezt az érzést, azt hiszem egy boldogabb világban élnénk.
2011. ápr. 15. 13:34
10/14 anonim válasza:
Mikor leírtad, nem gondolkoztál el rajta? Akkora hülyeség, hogy nem igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!