Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni 6 hetes kontroll:...

Szülés utáni 6 hetes kontroll: kellene vinnem valamit az orvosnak? Nem volt fogadott dokim.

Figyelt kérdés

Császárom volt, utána pár órával meg is keresett, hogy megnézze, hogy vagyok. Teljesen elégedett vagyok vele. Kellene adnom pénzt a dokinak? Kicsit hülyén érezném magam ha nem, de ha meg adnék akkor olyan mintha megvettem volna a gyerekemet.

Direkt nem akartam fogadni dokit, már csak azért se, mert velem ne azért legyenek kedvesek, mert a pénzt látják bennem aztán amúgy meg ha nem fogadnám akkor le se sz*rna, mert nem jövök neki semmivel.

2020. júl. 13. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

9, pont ezt akartam írni, bár nem vagyok orvos, de így látom én is.

Kérdező, én vinnék neki egy jó minőségű bort és mellé tennék 10-20e-t, ha megengedheted és tényleg elégedett voltál. Ezzel nem megveszed a gyerekedm ahogy te írtad, hisz nem saját beteg voltál, nem tudhatta a doki, lát-e egyáltalán, a munkáját végezte, ha megítélésed szerint jól, akkor meg lehet köszönni. A pincérnek is megköszönjük. Nyilván egy ebédet nem olyan összegben honorálunk, mint egy szülést.

2020. júl. 13. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

9: tökéletesen egyetértek, bár nem vagyok nőgyógyász, de szintén orvos. Van sapka, nincs sapka esete... Amúgy ahová én tartozom, ott is úgy van, hogy automatikusan az az orvos vizsgál majd szülés után, akinél szültem. Nem hiszem hogy bárki bármit várna, mindenki tisztában van a "fogadott orvos" fogalmával.

Kérdező: Ha normális (már miért ne lenne az?), akkor egy szóbeli köszönömöt is értékelni fog. Nem kell fizetned vagy vinned bármit is.

2020. júl. 14. 06:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!