Szülés utáni 6 hetes kontroll: kellene vinnem valamit az orvosnak? Nem volt fogadott dokim.
Császárom volt, utána pár órával meg is keresett, hogy megnézze, hogy vagyok. Teljesen elégedett vagyok vele. Kellene adnom pénzt a dokinak? Kicsit hülyén érezném magam ha nem, de ha meg adnék akkor olyan mintha megvettem volna a gyerekemet.
Direkt nem akartam fogadni dokit, már csak azért se, mert velem ne azért legyenek kedvesek, mert a pénzt látják bennem aztán amúgy meg ha nem fogadnám akkor le se sz*rna, mert nem jövök neki semmivel.
"Amúgy -bírom ezeket a dokikat, képesek még így is kellemetlen helyzetbe hozni egy anyukát, aki direkt nem akart fogadott dokira költeni."
"Ìgy, hogy kuncsorog"
Ez most komoly? Már kezdek hányni az emberektől. Képzeljétek el, nálunk alapvető szokás, hogy ha nálunk szült valaki ügyeletben, akkor hazaengedéskor is az az orvos nézi meg, meg sok esetben a 6 hetes kontrollra is hozzá megy vissza. Pusztán kedvességből, a fiatalok meg nyilván önellenőrzésből is.
De már pont az ilyen szánalom emberek miatt a gyermekágy felé sem merek menni megnézni azt, aki nálam szült, mert rögtön jön a szöveg, hogy biztos, csak pénzt akar az ember. Holott csak szimplán emberi gesztus, hogy megkérdezed a másiktól, hogy mi a f. van vele.
De persze ha az ember rá se néz a megszültre, az se jó, mert akkor biztos leszarja mivel nem kapott pénzt.
Hát komolyan az agyam eldobom. Nem lehet manapság semmivel se jót tenni, úgy is mindig az orvos lesz a f.
Kérdező: ha nem akarsz neki pénzt adni, akkor ne adjál és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!