A Róbert Magánkórházban szült és nem budapesti anyukák! Hogyan oldottátok meg a terhesgondozást, a szülést, úgy, hogy nem a fővárosban laktok?
Hol szálltatok meg pl. közvetlen a szülés előtt alatt? Igénybevettetek-e egyáltalán szállást?
A kórházi tapasztalatokról szívesen olvasnék! Megéri ott szülni a távolság ellenére is?
Én most fogok a Róbertben szülni. Pesten lakom így a kérdés első része nem érint.
De azt kell hogy mondjam, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek ott az emberek. Már voltam ilyen kórházbejáráson, ahol megmutatták a szülőszobát, illetve azt a szobafajtát amit választottunk.
38hkm
Köszönöm a válaszod!
A kérdésen helyesbíteném, - most látom, hogy az automatikus javítás bezavart - hogy szállást a kiírt időpont előtt vagy a szülést követően a bent töltött napokon túl vettetek-e igénybe.
Én egyébként 180kmre lakom Budapesttől, Miskolcon. Itt már egyszer szültem, ez elég is volt, így a másodikat már inkább magánban szeretném.
Bár én is budapesti vagyok, de én tuti, feljönnék szülni akkor is, ha vidéken élnék. Csodás szülésélményem volt ott! Megéri megoldani!
Milyen messze vagy? Csak mert első babával 1-1.5 órás út simán belefér kocsival. Én hiába vagyok budapesti, kipróbáltuk anno, és nappali forgalomban nekünk is 1 óra volt bejutni a város másik végéből. (Bár végül úgy alakult, hogy éjjel kellett menni nulla forgalomban)
3 vagyok
Közben látom, írtad, hogy ennél kicsit messzebb vagy. Így kicsit nehezebb a 6kérdés, mivel nem tudhatod, mikor fogsz szülni... betöltött 36. héttől már szülhetsz ott, betöltött 41- ig. Ez 5 hét. Annyi időre kicsit húzós lenne felköltözni hotelbe. Remélem, kapsz jó ötletet vkitől
Az tény, hogy jó messze van innen, éppen ezért kérdezem, hogy ki hogy tudta megoldani.
Nem bánnán ha mire terhes lennék újra közelebb is lenne ilyen hely.
Egy barátnőm ott szült, és a kiírt előtt kb.2 héttel hozzám költözött. Tél volt, hóhelyzet, inkább biztosra akart menni😀
A férje is simán felért hozzá otthonról, de azért az fontosabb volt, hogy barátnőm tutira odaérjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!