Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után kinek sikerült...

Szülés után kinek sikerült lapos hassal kijönni?

Figyelt kérdés
Amikor én szültem körülöttem minden nőnek akkora volt még. Pocak,mintha 5 hónapos terhes lenne.Van egy ismerősünk O nagyon furán nézett,mert neki egyből lapos hasa lett még csak a két nagy melle volt neki amikor jött ki a korhazbol.(Állítolag) amit én nem igazán hiszek el de ha nem láttam nem tudhatom,így kíváncsi vagyok ,H csak nekem maradt szülés után has amivel több hónapot kuzkodtem ,H lemenjen vagy másnak is.
2020. jún. 10. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg 9 nekem is így volt a méhemmel ez igaz. 🙂
2020. jún. 10. 14:51
 12/16 khniki ***** válasza:
100%
Ismerek olyat, akinek lapos lett. Az én kisfiam 9hónapis, még mindig nem lapos a hasam. :(
2020. jún. 10. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lapos sose volt, de nekem is viszonylag hamar összehúzódott a méhem, tehát az a megmaradt "terhes has" szerű, ami sok anyukának szokott lenni szülés után, nekem nem volt.
2020. jún. 10. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Jelen. Teljesen lapos volt, csikmentes. Egyedül a köldököm volt kicsit tágabb mint normalban, de mostmar az is szep. :)
2020. jún. 10. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én császáros voltam, műtét után egyből eltűnt a hasam, a szülésznő még meg is jegyezte. Nem híztam sokat, 8 kg-t, mire haza mentünk le is ment. Akikkel egy szobában voltam természetesen szültek, ők úgy néztek ki, mintha még mindig 6-7 hónapos terhesek lennének.
2020. jún. 10. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én hasas maradtam kb 3-4 hónapig. Mikor 6 hetes kontrollra mentem még átadták a helyet a villamoson.

Pedig 1 éven belül vissza fogytam 48 kilóra mindkétszer.

Most várom a harmadikat és sosem híztam ennyit mind vele, na meg 34 vagyok, nem huszonéves mint korábban, semmi jóra nem számítok.

2020. jún. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!