Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet ennyi fájdalmat...

Hogy lehet ennyi fájdalmat elviselni szülésnél?

Figyelt kérdés

Én ezt nem értem. Még csak 16 vagyok nem lesz mostanába gyerekem , egyszer majd szeretnék , de a szülésnek a gondolatától is ráz a hideg. Mármint , hogy tudtok elviselni ilyen sok fájdalmat? Én nem vagyok az a fájdalom tűrő fajta és félek , hogy nem ékem túl vagy valami (amúgy nagyon kiütött a karantén , hogy ilyeneken gondolkozom)

16 l

2020. jún. 9. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Én is így voltam vele, én egy lábgörcsbe bele tudnék halni, részben ezért sem akartam gyereket. Aztán nem tervezetten teherbe estem és mivel szerinten az abortusz gyilkosság, így maradt a szülés - és mivel még a fájdalomtól is nagyobb félelmem, hogy úgy vágnak fel, hogy magamnnál vagyok, így csak a természetes szülés maradt... Jó kis oxitocinnal, eda nélkül... Magam is meglepődtem, hogy túléltem 😀
2020. jún. 9. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapja szültem. Nagyon vártuk már a fiamat,de mikor kiderült,hogy na akkor most indítják (nem akart magától jönni,41+5naposan indították) nagyon megijedtem. Féltem a fájdalomtól hogy nem fogom bírni,hogy nem élem túl 😅 Aztán valahogy mégis kibírja az ember,és igaz,hogy idővel elfelejted a fájdalmat. Kb 1 héttel később már mondtam,hogy bármikor újra kezdeném. 16 évesen meg nyilván mégjobban fél tőle az ember. Nem aggódj,ha eljön az idő,simán menni fog 😊
2020. jún. 9. 10:23
 13/16 anonim válasza:
78%
Én 32 éves leszek, és nem lettem túl ezen, hogy félek a fájdalomtól. Sőt még jobban, mint tinédzserkènt. Szóval nem lesz gyerekem. Nem tudom rávenni magam.
2020. jún. 9. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nemcsak 16 évesen, hanem még 36 évesen is tökre normális, ha félsz tőle valamennyire. Még úgy is, hogy ma már szerencsére tényleg csak a fájdalomtól kell félni gyakorlatilag, nem konkrétan attól, hogy vagy a baba, vagy te, vagy mindketten bele fogtok esetleg halni, amire még néhány száz évvel ezelőtt is sajnos jó esély volt. Azt már viszont kevésbé tartom normálisnak, amikor valaki csak azért nem vállal tudatosan gyereket, mert fél a fájdalomtól szülés közben.
2020. jún. 10. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez természetes. Konkrétan emlékszem, hogy 16 évesen azt se tudtam elképzelni, hogy egy nagyobb pénisz hogyan férne oda be, nemhogy egy egész gyerek ki :DDDD Aztán valahogy csak be és kifért ez is, az is :DDDD Szép dolog a természet ;)
2020. jún. 15. 19:43
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
nem fogsz félni kérdező,ha terhes leszel
2021. aug. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!