Akinek nagy súllyal született a babája (4 kg fölött), elmesélnétek, milyen volt a szülés?
4,6 kg volt az első babám (hozzá elég tömzsi - 52cm )ez akkor derült ki miután nagy nehezen megszületett. 6 perces fájásoktól számítva 20 órát vajúdtam vele, borzasztó élmény volt, de valahogy még mindig azt érzem, hogy csalódott lettem volna ha császárral végződik, ill. hiányzott volna valami ha egyszerűen csak megcsászároznak. Fájáserősítést kaptam, PDA-t, vákuumoztak, gátmetszés volt, de a méhnyakam megrepedt, sok vért vesztettem, utána rá pár napra influenzás lettem... Utólag örülök, h normál úton született, mert ennek köszönhetem, hogy a 2. babám szuper gyorsan és könnyen megszületett, mondjuk 1 kilóval kevesebb is volt.
A szomszédom első babája 4200g-al született 2 óra alatt, szóval ilyen is van, szerintem alkati dolog is sokat számít, ő nagyon magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!