Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Többedik baba előbb jön?

Gyak.kérd. kérdése:

Többedik baba előbb jön?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20hetes az 5.kicsivel tegnap volt az első haskeményedésem.Akinek több gyermeke van azoknak hogy alakultak a szülések?

#Előbb szülés
2020. jún. 2. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Nem csak az anyagiakròl van szò.

(Bár kétségtelen, hogy nem minden esetben, de legtöbbször annál, aki ilyen sokat vállal, nem adottak).

Sok ilyen családot láttam már. Egyik gyerek jön a másik után, a szülőknek nincs rá idejük. A gyerekek az oviban ès a suliban élik ki magukat, a többi gyereket bántva, piszkálva.

Ismerek olyat, ahol másfél évente lett újabb gyerek ès ahogy az új megszületett, a másfél éves ment az állami bölcsibe(felvettèk, mert a családban volt vállalkozó, így munkáltatói is).

Ès joggal merül fel a kérdés, minek annyi gyerek az olyannak, aki az első adandó alkalomnál lepasszolja? Òrási várólista van, akinek meg ténylegesen dolgozni kellene, azt meg nem tud, mert nincs hely.

2020. jún. 3. 09:35
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek az utolsóval is...azzal is hogy nyilván az nem jó, ha rossz helyre kerül egy gyerek. De továbbra se ismerjük a kérdező körülményeit. Mindenkinek lelke rajta, hány gyereket, hogyan vállal.
2020. jún. 3. 13:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!Minden gyermekeknek van cipője egyik sem éhezik és külön szobája is van mindegyiknek számítógéppel tv-vel de köszönöm az ismeretlen rosszindulatú lenéző válaszokat is .Ja és nem gyűjtöm a gyerekeket mint a matricákat mert igenis felelős anya vagyok aki foglalkozik a gyerekeivel és soha nem passzolta le senkinek őket !Mindenkinek szép napot!
2020. jún. 3. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Memmyire előitéletesek vagytok...

5 testvérem van, és köszönöm szépen egész életemben mindenem megvolt, nem nélkülöztem.

Az ismerettségi körömben nem egy 4-5-6-7 gyermekes család van. A szülők jól keresnek, orvosok, vállalkozók, stb.

Miért kell egyből arra asszociálni a sokgyermekes családokról, hogy putriban élnek két falat kenyéren?

Igen, sajnos ilyen is van, de könyörgöm, ne általánosítsunk már....

2020. jún. 5. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!