Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg van olyan nő akinek...

Tényleg van olyan nő akinek csak kissebb fájdalommal jár a szülés?

Figyelt kérdés
Nekem 4gyermekem van és az összesett brutálisan nagy fájdalommal szültem.Sőt talán az utólsó szülésem volt a legkegyetlenebb Nehezen tudom elképzelni,hogy valakinek csak könnyebb fájással zajlik le a szülés.
2020. máj. 20. 16:15
1 2
 11/17 khniki ***** válasza:
85%
Nem éltem meg olyan borzasztónak a fájdalmakat. Nem sírtam, nem üvöltöttem, nem káromkodtam. Tök csöndben voltam végig.
2020. máj. 20. 19:32
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem délután 5kor folyott el a magzatvíz, bár én alapból kórházban voltam, fél 6 után még semmi fájásom nem volt, 6 körül kaptam beöntést, utána zuhany, akkor már éreztem pár fájást, de kibírható volt, 19:02-kor írtam a férjemnek smst, hogy milyen karamalzt vegyen, 19:11kor született a kislányom, igazából 2 nyomtam és kint volt, egyáltalán nem emlékszem óriási fájdalomra, sőt kb semmilyen fájdalomra, csak olyan érzés volt hogy nagyon nagyon szétfeszül a pun*im😅 na de ami utána jött..... 13 öltésem volt, mert nem volt idő sem kb a gátmetszésre olyan hirtelen jönnt a baba, nekem az 200x fájdalmasabb volt, én annyit b@szkiztam közben, még jó hogy külföldön élünk és a doki nem értette... Meg kb 3 hétig ülni sem tudtam, annyira fájt a gátam. Úgyhogy nemtudom melyik a jobb...
2020. máj. 20. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Mármint az volt fájdalmasabb mikor varrt a doki össze.
2020. máj. 20. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Engem a 3ik gyereknél varrtak össze,de azt már szinte meg se kottyant nekem annyi szenvedés után. Igaz utána én is nehezen tudtam ülni legalább 2hétig
2020. máj. 20. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Én három gyereket szültem. Az első szülés 3,5 óra volt, nagy volt babám feje, és így kicsit lassabban haladt lefelé, végig kaptam oxitocint és nagy fájásaim voltak, az utolsó fél óra az tényleg nagyon rossz volt.

A második szülés nagyon gyors volt, és alig járt fájdalommal. Lényegében fájás nélkül tágultam ki, a terhesség vége fele éreztem a medencém tájékán a feszülést, és lényegében mikor a szülőszobára kerültem, szinte már tolófájások jöttek. 2. gyerekem a szülőszobára beesés után 40 perccel már meg is született. A 3. mindenestül volt 2óra. Dokim mondta, hogy nagyon nyitott és felpuhult a méhszáj, másnap menjek be, ügyeletes lesz és megrepeszti a burkot. Bementünk férjemmel, a burokrepesztés után 1h45perc múlva már megvolt a baba. Tényleg nagyon minimális fájásom volt, a szülőszobán lényegében 1óra a burokrepesztés után azzal telt, hogy vártuk hogy induljon be a szülés... jött egy-két fájás, és utána már nyomhattam is.

A dokim azt modnta, hogy nagyon jó alkatom van a szüléshez. :)

A szülés könnyen ment nekem, de a regenerálódás nehezen és szoptatni sem bírtam egyik gyereket sem.... minden nem mehet könnyen.

2020. máj. 21. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szetencsés vagyok, mert tényleg fájdalom nélkül szültem. Nagyon enyhe görcseim voltak, ép, hogy éreztem őket. Az első lányommal 9 körül kerültem szívhangra, ott kértem fájásmérést is. Kiderült, hogy erős összehúzódásaim vannak. Hányingerem volt ezért beöntés utáni zuhanyból kb fél óra után jöttem ki és 10 óra 50- kor megszületett. A 2. lányomnál csak a nyákdugó távozása miatt mentem a kórházba. (Az elsőnél is utána szinte rögtön szültem.) Fél 10-kor értem be 10.10 perckor meg volt a baba. A 3.-nál szintén nyákdugó távozás miatt mentem szülőszobába. Ott várnom kellett a burok repesztésre. 12- kor megrepesztették 12.40- kor született meg. De ez végig kitolási szakasz volt. Nehezen fért ki mert 4 kg felett volt én meg 55 kg voltam kb. terhesség végén. És a 3.-nál kötöttek be oxit, de azzal sem éreztem semmit.
2020. máj. 21. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Barátnőm első babájánál volt úgy,hogy anyukájával volt a szülőszobán, nem voltak erős fájásai. Majd szólt az anyukájának,hogy mindjárt bekakil, szólt az orvosnak, pár nyomásra megvolt a baba, és még meg is kérdezte az orvost,hogy "ennyi volt?". Második babája is nagyon gyorsan született,de az már fájt neki.
2020. máj. 23. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!