Kezdődhet a szülés gyenge alhasi görcsökkel és nyilaló fájdalommal a hüvelyben? Ezek fognak felerősödni, vagy még nincs köze hozzá? 38 hkm
Figyelt kérdés
Csak mert az elmúlt 1 hétben szinte terhesnek sem éreztem magam,annyira jól voltam,most meg egész éjjel fáj,de nem olyan erősen.2018. dec. 24. 09:10
1/5 anonim válasza:
Igen de nekem a jóslók is pont olyanok voltak, mint az első igaziak. Nem is gondoltam szülésre csak ettől függetlenül is zuhanyoztam és erősebbek lettek. Elég lassan erősödtek amúgy de az mindegy.
3/5 anonim válasza:
Alakulhat valami, nekem 1 hete van és még semmi... :(
4/5 anonim válasza:
Én egyre intenzívebben a 37.héttől érzek ilyet, és onnantól terhes már a terhesség is.
38hkm
5/5 anonim válasza:
Bár nekem a hüvelyem nem nyilal, de az alhasam 4 napja görcsölget, de fájdalmasnak aligha mondanám. Első baba, úgyhogy én minden jelre figyelek, hátha indulni kell... Pont 24-én bejgli készítés közben volt egy vaklárma, de zuhanyoztam és minden elmúlt. A pocakom is néha keményedik, de az se vészes. Mostmár nekem is terhes a dolog, kimerít ez a várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!