Tényleg van olyan nő akinek csak kissebb fájdalommal jár a szülés?
Nekem csak 1 fiam van, és meglepően könnyen szültem. Mivel a magzatvíz nem folyt el, így nem is sejtettem, hogy "szülni" fogok. Csak egy rutinvizsgálatra mentem be a kórházba, mert az orvosom megakart vizsgálni, hogy miért hordtam túl 2 héttel. Bementem, a doki éppen vizsgál, én meg mesélem neki, hogy este megyek moziba. De a doki erre: Szerintem te ma nem mész moziba. Mert bármily meglepő lesz, de te már szülsz. Mi van?? Gyorsan át is vittek a szülőszobába. 15 perccel később már a karomban volt a fiam. Még félni sem volt időm- Gátvágásnál éreztem csak egy kisfájdalmat, de az is hamar elmúlt. Pedig nekem a béka feneke alatt van a fájdalomküszöböm.
Annyira szerencsésnek éreztem magam, hogy könnyen szültem, hogy pont emiatt nem mertem többé szülni. Mindig rettegtem, hogy ha az első szülés ilyen könnyű volt a másodikkal a poklot járnám meg.
Én is 20 perccel a beérkezés után a kezemben tartottam a fiam
De ez nem jelenenti hogy kevésbé fájt.
Max más a fájdalomküszöb
19vagyok 4hónpja szültem.
Reggel 5kor éreztem az első fájást
9kor értünk be a kórházba 9:58kor megszületett a baba 🥰😊, nem volt olyan fájdalmas mint amire számítottam.
6-os vagyok
3 hónapja szültem
A szülésvége előtt 3 órával vacilláltam, hogy nem jósló-e..
Mert előtte sosem volt..
1 órával később egyértelmű lett, hogy ez nem az...
Sokkal jobban fájt, mint számítottam, mert volt már szülésem.
Az 8 h volt.
Vákuumos befejezéssel, hasból könyökléssel..
Ez a rövid mégis jobban fájt
Én hosszan vajúdtam (14 óra), de végig azt szajkózták, hogy ez nem szülés, ez csak jósló fájás. Ha megindul a szülés se mosolyogni, se sétálni nem fogok.
A végére kezdett erősebben fájni, akkor szóltam a főnővérnek, hogy mostmár vigyenek le a dokihoz.
Oxit kaptam, burkot repesztettek, 1 óra alatt kint volt a lányom. Nem is tudtam a fájdalomra koncentrálni,mert attól féltem, hogy a férjem nem ér be. :D Este 9-kor szültem meg, reggel már törökülésben szoptattam,amikor hazaengedtek a kórházból, elmentem sétálni a parkba (a régi farmernadrágomban :D)
Szóval én nagyon szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!