Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg van olyan nő akinek...

Tényleg van olyan nő akinek csak kissebb fájdalommal jár a szülés?

Figyelt kérdés
Nekem 4gyermekem van és az összesett brutálisan nagy fájdalommal szültem.Sőt talán az utólsó szülésem volt a legkegyetlenebb Nehezen tudom elképzelni,hogy valakinek csak könnyebb fájással zajlik le a szülés.
2020. máj. 20. 16:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Én sem tudok könnyű szülésről beszámolni, viszont amikor kórházba kerültem szülés előtt, akkor volt egy csaj, aki a 3. gyerekét szülte, de úgy, hogy éppen, hogy beért, már nyomott. :) Ő szülést követően már fel-le ugrált szó szerint a lépcsőn, és abszolút nem viselte meg a szülés. Szóval bár így konkrétan nem kérdeztem rá, hogy mennyire fájt neki, de nem hiszem, hogy olyan rossz élményei lehettek. :)
2020. máj. 20. 16:19
 2/17 A kérdező kommentje:
Érdekes mivel szülés után én is toppon voltam. Talán a megkönnyebbüléstől. De maga a szülés borzalom volt.
2020. máj. 20. 16:24
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Mihez képest kisebb. A szülés mérföldekkel lazább volt, mint pl amikor elszakadt hatizmom....
2020. máj. 20. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak 1 fiam van, és meglepően könnyen szültem. Mivel a magzatvíz nem folyt el, így nem is sejtettem, hogy "szülni" fogok. Csak egy rutinvizsgálatra mentem be a kórházba, mert az orvosom megakart vizsgálni, hogy miért hordtam túl 2 héttel. Bementem, a doki éppen vizsgál, én meg mesélem neki, hogy este megyek moziba. De a doki erre: Szerintem te ma nem mész moziba. Mert bármily meglepő lesz, de te már szülsz. Mi van?? Gyorsan át is vittek a szülőszobába. 15 perccel később már a karomban volt a fiam. Még félni sem volt időm- Gátvágásnál éreztem csak egy kisfájdalmat, de az is hamar elmúlt. Pedig nekem a béka feneke alatt van a fájdalomküszöböm.

Annyira szerencsésnek éreztem magam, hogy könnyen szültem, hogy pont emiatt nem mertem többé szülni. Mindig rettegtem, hogy ha az első szülés ilyen könnyű volt a másodikkal a poklot járnám meg.

2020. máj. 20. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Én is 20 perccel a beérkezés után a kezemben tartottam a fiam

De ez nem jelenenti hogy kevésbé fájt.

Max más a fájdalomküszöb

2020. máj. 20. 16:50
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor nekem nagyon kevés a fájdalom küszöböm. A kezdő fájások még egész elviselhetőek voltak. Az utólsó 10-15 perc viszont hatalmas fájdalommal járt. Pedig még oxitocint sem kaptam.
2020. máj. 20. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

19vagyok 4hónpja szültem.

Reggel 5kor éreztem az első fájást

9kor értünk be a kórházba 9:58kor megszületett a baba 🥰😊, nem volt olyan fájdalmas mint amire számítottam.

2020. máj. 20. 17:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Én is 4hónapja szültem az utólsót 🙂 Este 7óra körül fojt el a vizem és hajnali 1:40re lett meg a baba.
2020. máj. 20. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

6-os vagyok

3 hónapja szültem

A szülésvége előtt 3 órával vacilláltam, hogy nem jósló-e..

Mert előtte sosem volt..

1 órával később egyértelmű lett, hogy ez nem az...

Sokkal jobban fájt, mint számítottam, mert volt már szülésem.

Az 8 h volt.

Vákuumos befejezéssel, hasból könyökléssel..

Ez a rövid mégis jobban fájt

2020. máj. 20. 17:37
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Én hosszan vajúdtam (14 óra), de végig azt szajkózták, hogy ez nem szülés, ez csak jósló fájás. Ha megindul a szülés se mosolyogni, se sétálni nem fogok.

A végére kezdett erősebben fájni, akkor szóltam a főnővérnek, hogy mostmár vigyenek le a dokihoz.

Oxit kaptam, burkot repesztettek, 1 óra alatt kint volt a lányom. Nem is tudtam a fájdalomra koncentrálni,mert attól féltem, hogy a férjem nem ér be. :D Este 9-kor szültem meg, reggel már törökülésben szoptattam,amikor hazaengedtek a kórházból, elmentem sétálni a parkba (a régi farmernadrágomban :D)

Szóval én nagyon szerencsés vagyok.

2020. máj. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!