Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek már pár napja van...

Akinek már pár napja van szülésig, mi jár az eszében? El tud gondolkodni máson vagy csak a baba?

Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 23:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem gond szerintem, hogx ilyen gondolatok jutnak eszünkbe terhesség alatt. Szerintem ez is hozzá tartozik, félünk, hogy mi lesz, mert ez egy olyan dolog amit sosem csináltunk, ha első babát várjuk. Nekem az első kislányomat mikor vártam, csak attól féltem hogy nem fogom szeretni, és ő sem fog. Természetesen imádom, a második kislányom most 2 hónapos, és ismét attól féltem, hogy nem fogom tudni őt szeretni, mivel nem ismerem. Hülyeség, de akor is így éreztem. A szűléstől nem féltem, elhatároztem, hogy szép és rövid szülésem lesz. 20 perc alatt megszültem, és imádok vissza gondolni rá!!!
2008. nov. 23. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!