Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Őszintén mennyire durva egy...

Őszintén mennyire durva egy szülés? Természetes és császáros szülésre is kíváncsi lennék, akik mar át élték főleg azoktól 🙊

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 16:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
70%
Azért egy halálos betegséget, amiben az esetek nagy százalékában belehalnak a betegek és jogosan aggódnak, ne hasonlítunk már a világ legtermészetesebb folyamatához, ahol viszont szerencsére minimális a komoly fizikai sérülés is, nem hogy a halálozás.
2020. ápr. 23. 07:30
 32/36 anonim ***** válasza:
81%
Birom h aki probalta pozitivan megelni es meg ossze is jott neki, az le van szavazva.
2020. ápr. 23. 07:47
 33/36 anonim ***** válasza:
78%
En az elso elott nem voltam hajlando horrorsztorikat olvasni vagy hallgatni, en is Ina-May Gaskinnel es Mongannal keszultem, megis lett egy traumatikus szulesem. A masodik elott eveket(!) toltottem el ugy, hogy heti szinten tobb orat olvastam sok szulestortenetet, mire tudtam, hogy mi kell ahhoz, hogy elkeruljem, amit nem szeretnek. En arra jutottam, hogy sok mulik az anyan, de a legtobb azon, ki van ott szuleskor, es az mit akar az anyaval csinalni. Ha egy olyanorvos, aki a beavatkozasokban hisz, marpedig a legtobben nemsok beavatkozasmentes szulest lattak, akkor az be is fog avatkozni, ha a szules lefolyasa nem eleg gyors az adott korhaz iranyelvei szerint, es sokszor meg akkor is, ha az. Eg es fold volt a ket szulesem, a fajdalmat tekintve is.
2020. ápr. 23. 08:05
 34/36 anonim ***** válasza:
36%
Nem szültem, de elég volt pár videót végignézni "könnyű és boldog" szülésről, hogy eldöntsem, köszi, de nem... Ez nem nekem való, pedig kamaszkorom óta minden hónapban eléggé megszenvedem a menstruációt, volt 4 csonttörésem (ebből egyszer érzéstelenítő nélkül húzták helyre a karomat), szóval lett volna időm megedződni fájdalom tekintetében.
2020. ápr. 23. 11:15
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Ikreket szültem hüvelyi úton. Arra emlékszem, hogy nagyon fájt, kiabáltam is - mondjuk én alapból hangos vagyok. Epidurális érzéstelenítést nem kértem, de kaptam vmit infúzióban. Már tompán emlékszem - 5 éve volt -, állítólag vmi anyagot termel a szervezet, hogy ne emlékezz annyira. A kitolasnal ugye elvben csukva kell lennie a szemnek, de mikor mondták, h az utolsó, akkor lestem, és egy csoda volt, ahogy kibújt előbb egyik, majd pár tolás után a másik. Igyekeztem megtenni, amit a dokik/szülésznő mondott, koncentráltam végig, hogy mindenben együttműködő legyek. Nekem nem durva emlék, bár tény, h baromira fájt. A 3. már a hasamban, remélem vele sem lesz durvább. :)
2020. ápr. 28. 21:57
 36/36 anonim ***** válasza:

Én háromszor szültem simán. Az első fájdalmas volt, de nem tartott sokáig, a második és harmadik pedig kevés fájdalommal járt, gyors volt és szép. Lényegében mind a háromszor nagyon jól és gyorsan tágultam- de az első babám nagy volt, a második és harmadik 3kg alatti.

A második-harmadik szülésnél nem volt semmi beavatkozás, és szülés után jött az a mindent elöntő örömmámor, amit nem tudok mihez hasonlítani.... hihetetlen boldogság volt.

Nekem szép és boldog emlék a szülés.

Én a terhességet bírtam nehezen-bár problémamentes volt mind a három, mégis valahogy nagyon nehéz volt minden nagy hassal....

Ha nem lett volna a terhesség rész- akkor szültem volna egy negyediket is szívesen... :)))

2020. jún. 10. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!