Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kell elindulni a kórházba?

Mikor kell elindulni a kórházba?

Figyelt kérdés
Rendszertelen,de kb. 5 perces fájásaim vannak.Mármint a legtöbb 5 percenként jön pontosan,de van hogy kimarad 1.Akkor ez még 5-10 percesnek felel meg?2-3 percesnél kell indulni,ugye?így jöttek:23.31,23:36,23.41,23:49,23:54 és most 0:4.
2008. nov. 22. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

nekem még "csak" 10 percesek vannak, az én dokim azt mondta az 5 perceseknél induljak.

KITARTÁST!! én még várok egy órát, ha nem sűrűsödik maradok. de szerintem, ha fél órán át maradnak az 5 perceseid INDULJ!!

könnyű szülést neked!!

2008. nov. 22. 00:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Mar remelem elindultatok, konnyu, gyors szulest neked, minden jot, es majd ird meg mi hogy zajlott, es a babad nevet, meg mennyivel szuletett, meg mindent.

Majd gondolok rad, vigyazz magatokra!!!

2008. nov. 22. 01:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne várj tovább még ha rendszertelen is mert elég rövidek a fájások közti szünetek.Jobb az ha korházban vagy és rád figyelnek meg a babára is.Ilyenkor már NST-vel figyelik a fájások erősségét és a pici szívverését is.Nem tudom milyen messze van a kórház de ne várj tovább!Sok szerencsét és gyors szülést kivánok neked.
2008. nov. 22. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Aztaa,tényleg itt a front:) Könnyű szülést minden kismamának,aki ma szül:) És egészséges babát:)
2008. nov. 22. 01:20
 5/9 anonim ***** válasza:

naaa mivan itt mindenki ma szul ??:))

de joo! nekem is rendszertelenul jottek a fajasaim azzal ne foglalkozzal induljatok a korhazba remelem mar ott vagy!

2008. nov. 22. 04:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Már biztos a kórházban vagy, de jó:) Nekem nem hozta meg a front a babámat, kis lustikámat nem érdekelte. Sok sikert!
2008. nov. 22. 05:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Reggel 8-ra mennem kellett NST-re,addig kivártam.Igaz,ott már gépre sem tettek,egyből indultunk a szülőszobára:)

éjjel 11 körül kezdtek el jönni a fájásaim,másnap délután 4:4perckor született egy szép kislányom:)

3990grammal és 52 cm-rel.

Jó nehéz szülés volt,de megérte.)

A neve pedig Noémi Lili lett.A beceneve pedig HÓpihe,szakadt a hó,mikor született.(bár a méretei alapján inkább hógolyónak kéne hívni:) )

2008. dec. 1. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
De jó, sok boldogságot, és hosszú életet a picikének! Nekem bent ragadt a fiatalúr. Utolsó válaszoló voltam.
2008. dec. 2. 07:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek,boldog babázást:)
2008. dec. 15. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!