Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leendo anyukak miert akarjatok...

Leendo anyukak miert akarjatok ennyire sietetni a babatok szuleteset? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
MIert szeretnetek mindenfele praktikat bevetni annak erdekeben h megszulessen a babatok?Miert vagytok turelmetlenek?Ha az a baba kesz arra h kibujjon ugyis jelzi azt!Legyetek turelmesek!
2010. júl. 24. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én azért szerettem volna már túl lenni rajta, hogy tudjam megszületett az egészséges kisbabám. Szerintem aki azt mondja, hogy egy kicsit sem aggódik a szülés lefolyása és a baba állapota miatt az hazudik. Bármi, bármikor közbe jöhet ezért jó már túl lenni rajta. Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb kismamának az utolsó időben már minden baja van. Én az utolsó hetekben már mind a két babámmal nagyon szenvedtem. Így nagyon jó volt túl lenni a szülésen, a fájdalmon a kórházi napokon stb.

Az egészben az a legjobb amikor a karunkban tarthatjuk végre a kisbabánkat. :)

2010. júl. 24. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az utolsó hetekben ez már valóban teher. Én a 38.héten éreztem ezt. 36 hetesen elkezdtem vizesedni és akkor hirtelen annyira vizes lett a lábam, hogy a 37 hetesen megvett klumpa is csak reggel jött fel, ha levettem a kórházban nem tudtam volna visszavenni. Plusz a gyerekemnél sem volt minden rendben (utóbb tudtam meg, hogy tumorgyanús volt), szóval én mentem volna már szülni.

Szándékosan ugyan nem követtem el praktikákat, mert szex akkor már 9 hónapja tilos volt, mást szedni, inni nem akartam, de lássuk be, nem babakímélő ennyi idősen fürdőszobát csempéztetni és utána takarítani, meg ugye ennek egyenes következménye a nagytakarítás is, szóval egy hétig fetrengtem a földön (ágy alatt takarítottam), létráztam, lomoltam, vasaltam nagyüzembe, volt hideg és melegfront, teli és fogyó hol, mégis 40+1-re szültem.

2010. júl. 25. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét babám 2 héttel hamarabb született, így nem volt szükségem ilyen praktikákra. De azt tudom, hogy nálunk a 40. héten befektették a kismamákat, és minden nap magzatvíz-vizsgálatra kellett menniük. Ott sokszor úgy megvizsgálták őket, hogy még aznap v. másnap el is indult a szülés. Úgyhogy nem tudtam elítélni senkit, aki nem akarta ennek kitenni magát...
2010. júl. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!