Kedves anyukák, kismamák. Mennyire voltatok biztosak abban, hogy akarjátok, amikor eldöntöttétek, hogy gyermeket vállaltok?
Néha jó,hogy már a kisebb is 3 éves,néha viszont babázhatnékom van.Viszont erre lesz alkalmam az ikreimmel,de valahogy néha jobb lenne ha még a pocimban maradnának...
36/N :)
nagyon szerettük volna és vannak most is pihenősebb napok amikor a lány is itthon van de vannak nagyon húzósak is -amikor pl. beteg.-
megvan a jó oldala -gyakoribb- és az árnyoldala is -ritkább-
nagyon jó hogy van az embernek családja és gyermeke akinek átadhatja a tudását és mindennap megmosolyogtatja.
19 éves voltam amikor úgy döntöttünk hogy kell nekünk egy baba.A férjem akkor volt 21.
Azóta a fiam 3 éves és van egy 1 éves kislányom.
Sose bántam meg hogy fiatalon szültem.
Nálunk párom akarta nagyon a gyermeket,én félve mentem bele,de belevágtunk,rögtön az első hónapban sikerült is!Pedig előtte a keresztfiammal sem tudtam játszani,beszélgetni,mert nem értettem hozzá.Még a buszokon is idegesítettek a kisgyerekek... aztán itt van a fiam,és hirtelen anya lettem,meg egyben gyerek is.Szeretek vele játszani,apja a "felnőtt",a szigor,én meg a pajtás....
Most várjuk a kistesót.
Ja,és hozzáteszem,23 évesen szültem először,most vagyok 25.... Én nem érzem,h korai lennének a gyerekek... Jó fiatalon anyának lenni.
Szerintem ne félj,mikor pocakos leszel,és elkezd rugdosni,megszűnik minden félelmed,és csak arra vársz majd,h a kezedben tarthasd.... Legalábbis nálam így volt...:)
Természetes,h így gondolkodsz,mert nem mindenki érik meg korán az anyaságra.10 hetes a tündéri kisfiam,és nagyon boldogok vagyunk,hogy Ő megszületett,pont 2 nappal a 35-ik szülinapom után.6 hónapig próbálkoztunk,és utána jött össze.Hidd el nekem 28 évesen,vagy akár még 1-2 éve is úgy voltam,hogy nem tudtam biztosan mit szeretnék.A baba nagy felelősség,visszavonhatatlan édes "teher"
Majd megjön nálad is a vágy,ne aggódj.Nálam még a terhesség alatt sem alakultak ki annyira az anyai ösztönök,talán mostanában kezdem érezni.Élvezzétek az életet,és figyelj a belső hangodra,majd megsúgja ha megértetek rá mindketten.Manapság sokan szülnek 30 körül,vagy később.Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!