Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves anyukák, kismamák....

Kedves anyukák, kismamák. Mennyire voltatok biztosak abban, hogy akarjátok, amikor eldöntöttétek, hogy gyermeket vállaltok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Néha úgy érzem ideje lenne, hogy gyermekem szülessen, de nem vagyok biztos benne, hogy akarom. Már a párom sem áll hozzá negatívan. Néha akarom, néha meg amikor alkalmam van egész nap lustálkodni, örülök, hogy nincs, ugyanakkor nagyon meghatódok ha egy szeretô családot látok, ahogy totyog mellettük a kis babájuk. Ezek a gondolatok foglalkoztatnak mostanában. Köszönöm elôre is a válaszokat.
2010. júl. 16. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én 17 évesen lettem terhes, mert nem használt az óvszer és a 72 órás tabi sem. egyedül neveltem az ikerlányaimat. 23 évesen találtam egy normális férfit, aki elfogadott a gyerekeimmel együtt. most 27 vagyok, és most az elmúlt hónapokban éreztem magam késznek arra hogy gyereket szüljek a férfinek akit szeretek. most 7 hónapos terhes vagyok, és újból ikrek lesznek, most egy kislány és egy kisfiú fog érkezni. a férjem már nagyon szeretett volna gyereket, és most folyton azt mondogatja hogy ő a legboldogabb ember a világon. :)
2010. júl. 16. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 33 éves elmúltam de 17 éves korom óta a gyerekek rabja vagyok-imádom őket.21 évesen férjhez mentem majd gyorsan el is váltam azóta három hosszú kapcsolatom volt majd jött a mostani férjem akit imádok!DE teljesen megértem az aggodalmaidat mert mi is gyúrunk a babára már de annnyira de annyira félek,hogy nem e rossz döntést hozok,csak sajna a biológiai óra ketyeg hiába vagy fiatalos a korod az a korod.Én is félek és minden hónap peteérése idején megy a hezitálás,hogy vajon most ....?????? Én hiszek Istenben rábízom magam és tudod ember tervez Isten végez!

Viszont ha megjön elszomorodok de ha nem jönne baparáznék.

2010. júl. 17. 08:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ahogy olvasom mindenki boldogabb ha gyermeke születik. Kb.32 éves koromra tervezem, mert akkora tudom egyenesbe hozni az életem. Addig még többször elfogom olvasgatni amit írtatok, sokat dob az érzéseimen.
2010. júl. 17. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező :D !

A szitu szinte ugyanez volt nálam mint Nálad, annyi különbséggel, hogy a Férjem már 2 éve nagyon szeretett volna babát. Én ugyanúgy éreztem ahogy most Te :) ! Sőt! Az a gáz (legalábbis nálam az volt) ahogy idősödik az ember annál nagyobb felelősségérzete van, lesz. Az elmúlt évben sokat foglalkoztunk a témával! Magamban arra jutottam, hogy egy decemberi napon megmondtam a Férjemnek, hogy én még várnék 1-2 évet! Le volt törve, de megértett!

Januárban NEM jött meg :D :D :D :D ! Nem mondom egy kicsit (nagyon) megijedtem, hogy most mi lesz! Hiszen a szervezetemet sem készítettem fel a BABÁNKRA (dohányzás, no vitamin). Na a cigit egyből le, vitamin, gyümölcs be :)! Azóta mi vagyunk a legboldogabb emberek, ÍÍÍÍÍÍMÁDJUK a Fiúnkat, aki igaz még a pocakban van, de már csak 10 hét és jobban megismerhetjük Őt :D ! NEM bánatam meg, hogy is bántam volna! Jobban várom Őt mint bármit-bárkit a világon :D :D :D :D !!!!

Egy 28 éves, 30 hetes kismama!

2010. júl. 17. 14:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt jó volt elolvasni :)
2010. júl. 17. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!