Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki mennyi idő...

Szülés után ki mennyi idő után bújt össze apával?

Figyelt kérdés
Szülés után mindenki kivárja a 6hetet a szeretkezéssel? Kicsivel több mint 3hete szültem de már sem vérzés sem fájdalom, volt gátmetszésem de már az sem fáj egy ideje, probáltam magam megnézni lentről semmi változást nem látok rajta. Szerintetek lehet már? Közületek aki szült mindenki meg várta az orvos véleményét vagy az érzésekre bízta magát?
2020. febr. 23. 18:15
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
100%

Jézus. Miért nem tesz jót a kapcsolatnak ha apának szólítja???? Meséljetek. Szüleim már 30 éve együtt vannak pedig apának és anyának szólítják egymást. :D Én is szoktam apának hívni férjemet általában a gyerek elött mert ha nevén szólítom vagy becézem gyerek is azt mondja neki :D

Amúgy mi megvártuk a 6 hetet, addig amíg nem mondta a nőgyógyász hogy minden oké ott lent nem mertem...

2020. márc. 3. 22:08
 32/32 anonim ***** válasza:
41%
Kedves utolsó. Véleményem szerint sem azzal van a baj, ha otthon a gyerekek előtt szólítják egymást apának és anyának...de szerintem is elég hülyén jön ki egy ilyen fórumon így feltenni egy kérdést...sőt barátok és ismerősök előtt is hülyén veszi ki magát..."apának" van neve...vagy ha nem akarja nevén szólítani akkor lehet úgy is, hogy "férjem" vagy "párom".
2020. márc. 4. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!