Szülés után ki mennyi idő után bújt össze apával?
Apaval soha.. Nem szexelek az apámmal. És ajánlom h ne hívd így a párod, az összes romantika kuka ezzel.. 🙄
Amúgy 7 hét után.
Első szülés után 6 het
Második után 8 hét
Az aktussal várni kell, pettingelni szabad, az orgazmus nem tilos. Persze fokozottan kell ügyelni a higiéniára, pontosan azért amit itt már jó páran leírtak.
Mi mindennel megvártuk a 6 hetet, a párom nem mert addig hozzám nyúlni.
Az "apázás" miatt jó páran leszóltak de hidd el, még ha bántónak is érzed teljesen igazuk van. Figyelj erre oda mert ez nem tesz jót a kapcsolatnak.
Kontroll után, pedig nem volt vérzés, nem fájt semmi.
Ha nagyon nem birtok magatokkal, akkor petting, persze behatolás(ujjazas) nélkül.
Mivel nekem csiklóorgazmusom van többnyire, így tiszta kézzel az bevállaltam, kB a 4.het után.
Engem császároztak, mert nem tágultam (fél ujjnyira tágultam ki.) Mi így 4 hetet vártunk. Persze már nem véreztem, ott lent nem id történt semmi aminek gyógyulnia kellett volna, a hegem se fájt már, így óvatosba bele kezdtünk.
Második lányom hüvelyi úton született, eszembe nem jutott hogy hamarabb próbálkozzunk, kivártuk a 6 hetes kontrollt és utána is csak óvatosan.
Amúgy én se értem miért kell apát írnod, ha a szexről beszélek eszembe nem jutna leapázni a párom, furán hangzik, túl bizarr.
Akit császároznak,az ugye tisztában van vele, hogy nem a gátmetszés miatt nem ildomos a 6 hét előtt belecsapni a lecsóba??
Egy császárral szült nőnek is volt méhlepénye, aminek a leválása után keletkező"seb" gyógyulásához kell ennyi idő! Plusz ugye a császáros anyának van még egy hege a méhém a műtét miatt...
Szóval nem a szülés mód határozza meg, hogy bedugdosunk-e bármit is!
Császáros vagyok duplán, 4 héttel a műtét után még örültem, hogy vonyítás nélkül tudok felkelni az ágyból. Nem hogy szexre gondoljak.
És fentebb írták: méhlepény helye.
Császármetszésem volt. A 6 hetet szigorúan kivártuk...mondtam a férjemnek, hogy nekem nincs szükségem arra, hogy valami bajom legyen azért mert türelmetlenek voltunk...amikor a nőgyógyász rámondta az áment akkor már lehetett.
Azt hittem, hogy csak engem idegesít, hogy elég sok nő a szülés után a párját minden helyzetben apának szólítja :D. Tényleg olyan hülyén veszi ki magát, hogy összebújtunk apával.... Mi megbeszéltük a férjemmel, hogy társaságban vagy bárhol ahol nem otthon vagyunk nem szólítjuk egymást apának és anyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!