Szülés után ki mennyi idő után bújt össze apával?
Figyelt kérdés
Szülés után mindenki kivárja a 6hetet a szeretkezéssel? Kicsivel több mint 3hete szültem de már sem vérzés sem fájdalom, volt gátmetszésem de már az sem fáj egy ideje, probáltam magam megnézni lentről semmi változást nem látok rajta. Szerintetek lehet már? Közületek aki szült mindenki meg várta az orvos véleményét vagy az érzésekre bízta magát?2020. febr. 23. 18:15
11/32 anonim válasza:
Nem véletlenül kell 6 hetet várni, ennyi a minimum idő hogy ne okozzon gondot a szexuális együttlét.Nem vagyunk állatok!A sajá egészséged érdekében bírd már ki mégvazt a 3 nyomorult hetet.
12/32 Andizsuzsi válasza:
Nem várja ki mindenki. Van olyan ismerősöm, aki 6 hetes kontrollra terhesen ment.
14/32 anonim válasza:
Apával soha nem bújtam össze. Beteg dolog lenne.
15/32 anonim válasza:
5 héttel szülés után együtt voltunk. Nekem akkorra volt időpontom a dokihoz kontrollra, szóval a kontrollt megvártuk, rendben voltam.. (Nem Mo-on élünk, így kaptam időpontot)
A vérzés nekem is 3 hét után elmúlt, gátszakadásom volt, de már az aznapi vizitkor sem fájt ( éjfélkor szültem)
16/32 anonim válasza:
Az oké, hogy megnézted a gátsebed és begyógyult, de azt vágod, hogy a méhedben van egy lapos tányér méretű nyílt seb?
17/32 anonim válasza:
A hüvelyi behatolással érdemes kivárni a kontrollt. Addig meg újraélhetitek a kamaszkorotokat. Csókolózás, kézimunka, orális kényeztetés nyugodtan mehet. ;) Nem mindenki várja ki, de valószínûleg nem csak szadizásból mondják a 6 hét kényszerpihenôt.
18/32 anonim válasza:
7 héten mentem vissza kontrollra, utána való napokban voltunk csak együtt a férjemmel.
19/32 anonim válasza:
Itt kis hazankban, elmondom neked, ha a zarojelentesed nem olvastad volna, oda van irva, 6 hetes kontrollig nuku nemi elet. Akkor is, ha nem verzel, akkor is, ha nem faj. Belul tudod milyen allapotok vannak? En is meggyogyultam kivulrol, a kontroll utan megis vereztem meg... Ergo, belulannyira friss volt meg. De te szexelhetsz, 3 het utan.... 🤦♀️
Es te apukaddal szoktad? 🤢
20/32 khniki válasza:
8. héten. De szörnyű volt, nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!