Mást is néztek szülés után terhesnek?
Figyelt kérdés
Két hónapos a babám, estére mindig nagy pocakom lesz, nem tudom mitől, mert reggelente nem akkora. Császárral szültem így még nem tudok tornázni. Tegnap megint terhesnek néztek :( mikor megy le a pocak? 7kg van rajtam a 15ből, ami nem moccan, pedig szoptatok2020. febr. 3. 15:06
11/15 anonim válasza:
Sz.ard le. Most komolyan, ne foglalkozz azzal ki mit gondol. Felpuffadsz estére, azert lesz nagy a hasad, én régen alapból ilyen voltam és vékony.
A torna helyre tesz, és egészségesebb kaják. Ne görcsölj rá! Kiartást!
12/15 anonim válasza:
Császárral szültem. Mikor a baba nélkül voltam a villamoson meg 2 hét után is atadtak a helyet és kerdezgettek hány hónapos kismama vagyok 😂 mondom 6 néha 7.kihazsnaltam hogy leulhetek mert rohadtul fájt a császár helye. Ugye metró villamos stb. Kicsit vissza éltem vele de na. 🤷♀️ Normál hogy levegő van bent. Majd szépen eltunik. KB 2 hónap után már lapos volt a hasam 😊
13/15 khniki válasza:
Egy héttel szülés után volt, hogy megkérdezték, babát várok-e. :) Nem volt velem a pici. Mondtam, hogy nem , most jött ki belőlem. :)
14/15 anonim válasza:
Nekem volt egy irtó ciki sztorim, ezzel kapcsolatban: találkoztam egy ismerősömmel a rossmannban, és kérdeztem tőle, hogy hát te még nem szültél meg, azt hittem már megvan a baba, erre mondja, dehogynem, már két hónapos, most otthon van mamával míg ő eljött vásárolni. Nagyon gáz volt.
15/15 anonim válasza:
Igen,nyáron szültem, télen elmentem vásárolni, felöltözve ugye nagy kabat stb,erre oda jon egy ismerős,hogy "na, és mikorra vagy kiírva "? Mondom már kivoltam ezelőtt egy fél éve! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!