Hogy jobb terhesnek lenni? Ha vékony vagy kövér vagy? (Bőr nyúlása)
Mikor lesz szerintetek kevesebb stria? Számit-e egyáltalán h milyen sulyrol indul el egy nő? Mennyire nyulik meg a bőr? Ha vékony lennék, akkor gyorsabban nyulna meg a bőr ami ugye rossz,és biztos stria lesz.. De ha egy nő kövérebben esik teherbe akkor eleve nagyobb a hasa,és akkor már nem nyulik annyit a bőr. Jogosan félek a striáktól,ha vékonyabb lennék? pl. 5-10kg plusz,terhesség kezdetén.
Tényleg ilyen csunya a has szülés után? Esetleg küldhettek képet.
Világéletemben vékony voltam (167 cm, 50 kg). Tinédzser koromban, a combomon, és a csípőmön lett pár, vékony (nagyon halvány) stria. Gondolom a gyors növés miatt, így azt hittem, hogy most is úgy lesz, de egyáltalán nem.
38.hétre szültem (22 évesen), tehát nem volt olyan pici pocakom. A terhesség végére +14 kg volt rajtam, ami igazán nem is látszott, mert többnyire a pocakomra jött a súly, a többi pedig eloszlott rajtam egyenletesen.
Elejétől fogva kenegettem a combom, fenekem, hasam, mellem bio oillal, és egyetlen csíkom sem lett! Na persze, ha valaki hajlamos rá, akkor az mindegy, hogy kövér- vagy vékony, akkor is csíkos lesz.
Az Én hasam még közel sem volt ilyen. Szerencsés vagyok alkatilag. A kórházban mikor jöttünk haza (3.napon), mindenki irigykedett a hasamra, hogy "mintha nem is szültem volna". Egy hónap múlva tényleg le is tagadhattam volna. A hasam szépen visszahúzódott, a súly pedig folyamatosan olvad le rólam (azóta is), mert szoptatok.
Egy hónap múlva az enyém is így nézett ki:
Gyarapítom a vékony csíkmentesek táborát. Én még nem találkoztam vékony csíkos anyukával, ha van ellenpélda, jelentkezhet. Anya is vékonyan szült, a nagynéném is, csíkmentesek.
Persze ez rokonság, de másik nagynéném és az unokatesóim erős túlsúllyal szültek, ők nagyon durván csíkosak.
Nem tudom mitől függ, de fitten könnyebb az élet minden területen.
Hat koveren semmikepp...
En 49-rol indultam mindharom gyerekem eseten, kb. 12-14 kg volt a hizas, szep volt a borom, az is maradt.
En is vekony vagyok, 50 kg. Hiztam 13 kg-ot terhesen. Egy striam sem volt.
Genetika szerintem.
Tulsulyosan lettem terhes,végig fogytam terhesség alatt(volt miböl),de attol még nött a hasam és csikosodtam.
Ha egy nö kövér,nem biztos hogy alma alkatu,tehát hasra hizékony,lehet hogy popsiban vagy combban erösebb és a hasa tök lapos.Akkor ugyanonnan indul mint egy vékony nö,mármint hasügyileg.
Amit irtál az ugy hülyeség ahogy van.
Ha félted a tested,akkor ne szülj.
Ami a képet illeti az enyém még csunyább.De kit érdekel?Kiszolgált 2 gyereket 18 honapig...és ezt a férjem is pontosan tudja.Másnak meg nem mutogatom.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!