Az én babám kövér vagy a másik kislány nagyon vékony?
Ma voltunk a 3 hónapos tanácsadáson. Találkoztunk egy kislánnyal akivel egy nap születtek, az én lányom 3750, a másik baba 3200 grammal. Ma nekünk 7100 grammot, nekik pedig 4600-at mértek.
Amikor az anyuka hallotta hogy mennyi a lányom, megjegyezte jó hangosan, hogy "Úristen, milyen kövér baba". Nekem ez nagyon rosszul esett. Tény és való, vannak hurkái és nem látszanak ki a bordái, de ezért szörnyűlködni kell? Főleg, hogy szerintem inkább az Ő kislánya nagyon vékony.
Aztán a dokinéni is megjegyezte, amikor írta be a súlyát, hogy nagyon szépen fejlődik, majdnem lement a papírról.
Tényleg ennyire nagy a súlya?
Nem egyformán fejlődnek. Az én lányom 4kiló volt 3hósan. de ő 2,6al született. Most se duci:D 8080gramm. S 15hós
Egy anyatejes baba nem tud kövér lenni:d
Nem tök mmindegy, minden baba más, detied meg nem kicsi, az tény.
Az én én 3950 gramml született lányom 3 hónposan 5470 gr (64 cm) volt és csak 6,5 hónaposan volt 7,1 kiló.( 73 cm)
De még a 4,4 kilóval születet fiam is csak 4 hónposan volt 7,2 kiló.
igen,kövér-bocsi. az enyém 2 éves és 10 kg. ő pont jó súlyban van. persze sokat nem tehetsz,ha mozogni kezd ledolgozza,de ebben pont az a gond,h ha kövér,mindent sokkal később tud csinálni. van barátnőm,akinek a 16 hónaposa 11kg,és még felállni se tud rendesen.. sztem próbáld mozgásra ösztönözni-egyelőre persze csak fejemelgetés megy tudom- de ezzel tudsz segíteni.
vagy: ha anyatejes baba,akkor arra figyelj,h szomjúságra ne tejet kapjon. az ideális: testsúlykilogrammonként 150ml folyadék,ebből 100ml a tej, 50 ml innivaló.
sokan esnek abba a hibába h szomjúságra is tejet adnak.
szóval: ne ess kétségbe,de ha nem akarsz dagi kisgyereket,akkor sztem kicsit át kéne állítani a dolgokat
sok szerencsét-egy védőnő tanuló
59 centivel született, most 65 centi. Anyatejes baba.
Igen, tudom, hogy nem szabad hasonlítgatni a babákat, de nagyon zavar a megjegyzés.
az én lányom is ennyivel született,de 2 évesen is csak 11kg
és pont h az anyatejes babák kövérek és pont azért amit a "védőnő-tanuló" írt
harmadik vagyok
kedves védőnő-tanuló:
Az én lányom 2 évesen 14 kiló volt , most 2,5 éves lesz és 15 kg.
10 kiló 1 évesen volt
10 kg-ot kicsit kevésnek találom 2 évesnek, fiamis 12 kiló volt 1 évesen, 11 hónapos korában kezdett járni, lányom dettó, úgyhogy a súlynak ehhez semmi köze
aatöbbihez már hozzá sem szólok:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!