Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mást is néztek szülés után...

Mást is néztek szülés után terhesnek?

Figyelt kérdés
Két hónapos a babám, estére mindig nagy pocakom lesz, nem tudom mitől, mert reggelente nem akkora. Császárral szültem így még nem tudok tornázni. Tegnap megint terhesnek néztek :( mikor megy le a pocak? 7kg van rajtam a 15ből, ami nem moccan, pedig szoptatok
2020. febr. 3. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%

Nem, engem nem néztek terhesnek szülés után két héttel sem.

Amit azonban nem értek, két hónappal a császár után miért nem tudnál tornázni? Nálunk már a kórházban voltak gyakorlatok, amiket javasoltak végezni, és császárosoknak is. De két hónap után már végképp semmi akadálya elkezdeni!

2020. febr. 3. 15:12
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Még ha néztek is, nem mondták. De mivel picike babával voltam mindenhol, egyértelmű volt, hogy nem vagyok terhes. 3 hónappal szülés után meg már 3 kilóval kevesebb voltam, mint amikor teherbe estem
2020. febr. 3. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
76%-os Norbi te vagy az?!?!😂😂😂
2020. febr. 3. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Ki az a hülye, aki két hónapos baba mellett terhesnek néz és ki is mondja?
2020. febr. 3. 15:20
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Viccet félre téve, engem sem néztek szülés után terhesnek.Amit nagyon tudok ajánlani az a hasszorító öv, én is császáros voltam, nekem sokat segített.Sétálj nagyokat a babával, le fog az a 7 kiló is menni nyugi.9 hónap alatt szedted fel,9 hónap kell hogy szépen le is menjen.
2020. febr. 3. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Sőt, terhesség előtt is rendszeresen 😅😑
2020. febr. 3. 15:25
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg szétnyílt a hasizmod, így a legkisebb puffadástól (és főleg estére) is előre esik (és akkor is így csinálna, ha csontkollekció lennél). Erre nem jó ötlet csak úgy elkezdeni klasszik hasizmozni, mert sérved lehet belőle, de olvass utána, létezik rá célzott gyógytorna, amit már elkezdhetsz és sztk ingyen is van rá lehetőség (10 alkalom, ahol betanítanak, háziorvosod faggasd). Addig is húzd be gyakran, mintha egy cipzár lenne rajtad a fenekedtől a köldöködig vagy mintha egy szűk gatyát kellene felvenned, és figyelj oda rá, hogy séta, sorbanállás vagy mosogatás közben is kihúzva tartsd magad.
2020. febr. 3. 15:29
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Előfordult, amikor felpuffadtam..

De amúgy nemmneztem ki terhesnek, csak előtte nagyon lapos hasam volt

Én viszont volt akit annak néztem.

Lassan elkezdhetsz mozogni

Akár a babával, neki is jót tesz majd..

2020. febr. 3. 15:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt csontkollekcio voltak igen, ezért ez a plusz hét kiló a testem többi területén rám fért. Nem zavarna ha nem menne le, csak a hasam zavar. Igen szétnyílt a hasizmom. beiratkoztsm tornára márciustól és minden nap egy órát sétálunk, nekem azt mondta az orvos ennyi első körben. Egyébként tegnap mikor terhesnek néztek akkor pont nem volt velem a baba mert elugrottam valahova nélküle
2020. febr. 3. 15:39
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Engem 3 hónappal szülés után is.:D És nem, nekem pld a gyógytornán és sétán kívül semmi mást nem engedett az orvosom császár után ennyi idővel.Nem hogy babával súlyzózást meg egyebeket.Amúgy nekem is szétnyílt a hasizmom, szerintem már sose lesz olyan lapos a hasam mint volt, de esztétikailag sokat javult már a helyzet és műteni nem kell ez miatt.

Kitartás.Lesz szebb is a hasad.:)

2020. febr. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!