Mikor kezdtetek szules utan fogyokurazni, tornazni?
És heti 3x 1 órára se bírod ki? Azért ez fura attól, aki elvileg szeretne kardiózni, csak nincs ideje a gyerektől.
Az meg, hogy nehéz a gyerek. Hát ennek pont az a lényege, hogy ne legyen könnyű, akkor mi értelme lenne a kardiónak, ha könnyű lenne.
Én sem szeretem a hordozást, eszközöm sincsen rá, de szeretek sportolni, és muszáj ki birnom abba a 3 órában, ha jó formában akarok lenni, nem kifogásokat keresni. Az én lányom 2 éves, 17 kg, de még most is járok az órákra. Nehéz, de csinálni kell, egy sport sem egyszerű. És a lányom is élvezi.
Nem is neked írtam, hanem annak a válaszolónak aki azt írta, hogy szeretne kardiózni, de nincs ideje a gyerektől :)
Neked még túl korai lenne a bike with baby.
Viszont a babával magadon séta neked is jót tenne. Nem kell erőltetni, csak mindig amennyi jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!