Mikor kezdtetek szules utan fogyokurazni, tornazni?
Első vagyok, a döngő léptű 🙂 eleve ha +10 vagy több kiló maradt volna rajtam, nem vállalok ilyen gyorsan második babát.
Mindkettő természetes szülés volt és szülés után másnapra lement 7 kg. Maradt kb 4-5 ami szoptatás alatt le is ment. 3 évesen mentek oviba, lett több időm, akkor kezdtem kondizni meg úszni.
Azért is lehetsz erőtlen, ha esetleg szétnyílt a hasizmod a terhesség alatt ( [link]
A tápszernek, ha mondhatok ilyet, van annyi "előnye", hogy nem kell visszafognod magad a diétával, edzéssel. Én csak kínlódom a plusz tíz kilómmal, nem merek keveset enni, sokat futni, mert a tej rovására mehet. Vagyis nem futok semmit, mert nekem a futás 1-másfél órát jelent, 10 km vagy több, ettől kevesebb nem elégít ki, próbáltam pilates-t, de az se megy, egy nagy kardiózás hetente háromszor rámférne, de se időm, se lehetőségem :/. Nekem ez jönne be.
Utolsó:
Van ilyen sport, hogy állva bicikliznek, olyan mint a szobabicikli, csak durvább. Nem jut eszembe a neve. Azt tudod babával felkötve is csinálni. Van erre kifejezett edzés is. Az biztos kielégítene. Ha gondolod próbáld ki, ott adnak hordozót is az órára, és segítenek felkötni is, ha nem akarod másra használni, csak erre, és nem akarsz ezért venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!