Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után fáj ha székletelni...

Szülés után fáj ha székletelni kell majd?

Figyelt kérdés

2020. jan. 5. 03:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első szülés után fájt, a masodiknál nem, pedig szedtem székletlazítókat. Az elsőnél csak glicerines kúppal sikerült. Mindkétszer volt gátmetszésem, nem is kicsi.
2020. jan. 5. 13:29
 12/15 khniki ***** válasza:
100%
Gátseb miatt fájhat.
2020. jan. 5. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem fájt. Inkább érdekes volt. Engem varrtak, így nem mertsm rendesen nyomni, plisz attól is féltem, hogy oda kerül a széklet ahová nem kéne. A törlés is elég macerás volt. 😂

Egy nagyon jó tanácsot kaptam én szülés előtt, az az, hogy ha úgy érzed, hogy menni kell akkor azonnal menj. Mivel lent minden kicsit össze nyomódott így pluszban tartani nem jó, mert akkor még később sikerül. Nekem 2.5 nap után lett...

2020. jan. 6. 13:26
 14/15 Ginger Mama ***** válasza:
100%
Nem fàjt, pedig tartottam töle. A pisilès rosszabb volt, csipte a varratokat, minden törlès egy rèmàlom-javaslom a nedves lehùzhatò wc papírt. 2 hònapig ràndilt görcsbe ott lent minden vizelèsnèl. Szòval a szèkelès könnyü menet haha
2020. jan. 8. 17:52
 15/15 Coffelia ***** válasza:
100%
Nekem sajnos két okból is fájt. A szülés után két napig visszajöttek székletürítés közben a fájásaim. Utána meg visszajött a székrekedésem... elhatároztam, hogy ha lesz második gyerek, nem leszek hajlandó a vastabletta közelébe se menni, teljesen hazavágott... :D
2020. jan. 8. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!