Nálatok mennyire zavart, hogy infúzió volt a karotokban?
Nekem csm. volt, nekem az előtti nap is lecsöpögött 3 infúzió, meg aznap is kaptam vagy 2-t.
A branül végig a kezemben volt 3-4 napig.
Nekem inkább a vérhígító injekció volt a rossz amit utána minden nap kaptunk, és valahogy nagyon fájt nekem is aki kb mazochista, és tenyérni kékülések lettek tőle rajtam már mindenhol ahova adták össze vissza.
A katéter jobban zavart, az nagyon kellemetlen volt meg a drain cső ami a hasamból lógott, ezektől nagyon féltem is mikor kivették, de annyira nem fájt egyik se szerencsére.
Köszönöm a válaszokat! :)
Tudom ha szülök, akkor nem fog érdekelni hogy tűt raknak a vénámba és hogy fáj. Csak azért elég zavaró lehet, hogy a karod csak úgy fekszik melletted
Ez nekem nagyon rossz élmény maradt. Már az elején megkaptam ,mert végig hánytam. Szülés közben ugye fogtam a lábam és akkor éreztem, hogy elmozdul. Másnap reggelre bedagadt a karom és fájt. Mondtam szedjék ki,mert görbe. Azt mondták majd ha letelik a 24 óra. Hát ahhoz még kellett 10.
1 óra múlva visszamentem és előttünk szedtem le a tapaszt akkor látták,hogy huha tényleg kijött éa végre kiszedték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!