Apás szülés véleményeket várok . Kinek volt bent? Én férjem mondta nem tudná végig nézni . Elfogadóm de jól esne és jó lenne ha ott lenne . 😕
Az én férjem annyira kíváncsi, hogy lelkesen vállalta a feladatot. A fejemnél volt végig és azt mondta nem bánta meg, nem néz rám máshogy vagy kevésbé nőként.
Ha viszont nem szeretne bent lenni akkor nem szabad erőltetni mert rosszul sülhet el. Ha nagyon nem akar de neked szükséged valaki támogatására akkor hívd be anyudat, lánytesót, legjobb barátnőt stb esetleg ha vállalják.
Nekem bent volt mind a 4 szülésemnél, nagyon sokat segített, főleg lelkileg. Úgy indult, hogy nem akar bent lenni, de kb. az első várandóságom felénél megváltozott a véleménye, tehát nem kellett rábeszélnem.
Nekünk csak jó irányban változott a kapcsolatunk, ékes bizonyíték rá, hogy 5,5 év alatt született a 4 gyermekünk.
Ha nem akar bent lenni ne eroltesd! Az apás szülés csak úgy működhet, ha mindkét fél akarja.
Ha a kitolast nem bírná, akkor meg lehet beszélni hogy támogasson téged vajúdás alatt, de amikor a kitolas jön menjen ki. A dokinak is jelezzétek es szólni fog mikor menjen ki
Egy fontos dolog
Eröltetni nem lehet, nem is szabad!
Nálunk benn volt.
Jobb lett ezáltal ( is) a kapcsolatunk.
Tudni kell, hogy régen elzárkózott tőle teljesen.
Amikor terhes lettem nem is beszéltünk róla,
A véleményét kifejtette egyszer, elfogadtam.
Kb félidős voltam, amikor anyósom a jelenlétemben kérdezett rá, hogy benn lesz-e.
Azt mondta természetesen, ha rajta múlik nem hagyja ki.
Meglepett vele.
Azóta, ha szóra kerül, akkor mondig elmondja, hogy nahyon nehéz, de szerinte minden apának ott kell lenni.
Tisztában lenni, azzal, hogy egy anya min megy keresztül..addig a videókon sem jött át ( nézett ilyet "titokban", nem is tudtam h készült rá)
Ő egy picit összeomlott, komolyan kellett neki is az a 3 nap, hogy összeszedje magát...
Mindenesetre, ha valaki nem szeretne ottlenni, annak lehet traumatikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!