Apás szülés véleményeket várok . Kinek volt bent? Én férjem mondta nem tudná végig nézni . Elfogadóm de jól esne és jó lenne ha ott lenne . 😕
Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 16:28
11/28 anonim válasza:
Szerintem se erőltesd, nem minden férfi bírja az ilyesmit. Nálunk bent volt, de ő abszolút nem riad meg semmi orvosi látványtól, azt is végig nézte, amikor a lányunk feje már kint volt és kijött. Amúgy nem kötelező végig nézni, elég ha ott van a fejednél.
12/28 anonim válasza:
Az első a világ leghaszontalanabb válasza, el se olvasd! Az apuka nem a szülő nő fenekénél van -ott az orvos és a szülésznő van. Apa a fejnél van és segít, támogat, fogja a kezed és bíztat. Első baba előtt az en férjem is parázitt. De aztan vett egy nagy levegőt es bejött. FÉRFIKÉNT viselkedett és támogatott, nem futamodott meg. 5x kísérte végig a gyermekeink születését és soha nem banta meg. Én sem!!!
13/28 anonim válasza:
Nem kell erőltetni, csak elég elmagyarázni, hogy neked milyen megnyugtató lenne, ha tamogatna a gyermeketek születésében. Ha már ketten akartátok, akkor ezt is jobb lenne együtt és neki nem fog fájni, neki csak a jelenlete kellene és sokat segítene rajtad!
14/28 anonim válasza:
Kívülállóként írom.Ne tedd.Sok házasság így megy tönkre,hogy a férj megundorodik az ottlátoktatól.
15/28 anonim válasza:
Mindkettonel bent volt. Az elso eleg nehez szules volt es latni akarta mi van, igy vegignezte. A masodiknal is bent volt. Elete legnagyobb elmenye. Nekem pedig szuksegem volt ra. Azota is kivan szexualisan, semmi gond ebbol nincs. Nincs szanalmasabb annal a ferfinel, aki nem tud elvonatkoztatni. Engem csak jobban szeret es tisztel azota, mert tudja min mentem at. A gyerek kozos buli, nemcsak megcsinalni kell tudni. En se mondhattam, h nincs kedvem ott lenni a szulesnel, pedig szivesen kihagytam volna...
16/28 anonim válasza:
Ha nem akarja ne erőltesd! Én se szívesen nézném végig. Szerintem fura, hogy ez ilyen divat lett, az meg, hogy egy barátnőm, vagy anyám jöjjön be viccnek is rossz. Öcsém pl. a kitolásig volt csak bent, ez egy jó megoldás, nem látott semmit a lényegből.
17/28 anonim válasza:
Egyébként az aki azt mondta, hogy sok házasságot tönkretett, azoknak a pároknak üzenem, hogy ott nem a szülés alatti látvány, élmény miatt ment tönkre 🤦♀️ normális esetben csak növeli a tiszteletet a nő iránt, én egyébként csak olyant tudok, ahol még erősebb lett a kötelék
18/28 anonim válasza:
Mindkettőnél benn volt. Eleinte nem akart az elsonel, de gondolt egyet es bejött. Nem banta meg. Normalis kapcsolat csak erősödik ettől. Ugyanúgy nőként néz rám, es sokkal jobban tisztel.
19/28 anonim válasza:
Nem kell azt végignézni, én pl semmit nem láttam a saját szüléseimből.
A párom bent volt mindkétszer, ő nézte a dolgokat mert érdekelte, semmi nem változott közöttünk. Én nagyon rosszul vettem volna ha egyedül kellett volna lennem egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben
20/28 anonim válasza:
Nalunk nem engednek be senkit a szuloszobaba, de ha lehetne se engednem meg a ferjemnek sem, hogy bejojjon. Nekem igy termeszetes, de persze elfogadom, ha masnak meg az, ha apa is jelen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!