1/15 anonim válasza:
Nem fajt nekem.de anugy szules utan jellemzo a szekrekedes
2/15 anonim válasza:
székletelni :)))) nagyon cuki volt
4/15 Horaires válasza:
Tudtommal az az általános, hogy nem fáj. Nekem személy szerint lassan jött ki, mert nem volt izomerőm kinyomni, de nem volt fájdalmas. :)
5/15 anonim válasza:
Székletelni 😂 sürgősségi császár után nekem fájt, nem mertem nyomni. Főleg hogy telenyomtak a hülyék még vassal is.
6/15 anonim válasza:
Nekem szülésnél kijött az aranyerem nagyon durván, így meg se mertem próbálni. 2 nap múlva kaptam, egy nagyon enyhe hashajtót. Könnyen, gyorsan és fájdalommentesen ment. Miután kijöttünk a kórházból, vettem a gyógyszertárban és használtam míg el nem múlt az aranyerem.
Nem emlékszem a nevére, valami duklak vagy mi volt, de nagyon jó volt. Nem volt olyan erős hogy rámjöjjön a cifra fosás, csak megkönnyítette a dolgokat.
7/15 anonim válasza:
A nagyobbnál fájt az első 2 hétben, a masodiknál nem. Bár utana csoda volt, hogy nem székleteltem be, az első honapban eleg gyenge volt még a zároizmom.
8/15 anonim válasza:
Attól függ. Nekem császár után fájt, nem mertem nyomni, pedig kellett nagyon.
9/15 anonim válasza:
Császár után nekem eléggé fájt. De nem az ürítés, hanem a sebnél/ méhemnél. Nyomni nem tudtam, és csak az 5. napon sikerült először.
10/15 anonim válasza:
Székelni. Kicsit túlragoztad.
Egyébként fájhat ha pl: kijött az aranyered vagy hüvelyi szülésnél vágtak vagy repedtél. Nekem fájt mindkétszer egyrészt aranyér, másrészt a gátseb miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!